Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε ο 31χρονος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς και ληστείες σε βάρος γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, Ερυθραίας και Διονύσου την τελευταία τετραετία.

Η ημερομηνία της απολογίας του μετατέθηκε για την Παρασκευή μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε την Πέμπτη για να απολογηθεί.

Η σύλληψή του από την Αστυνομία έγινε την Τετάρτη και λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος φέρεται να παραδέχτηκε κάποιες από τις πράξεις του.

«Κάθε φορά που γνώριζα την ερωτική απόρριψη από τη γυναίκα μου ξεσπούσα κατ’ αυτόν τον τρόπο. Γι’ αυτό, άλλωστε, ζητούσα από τα θύματά μου να μου φέρονται με τρυφερότητα», φέρεται να ομολόγησε ο 31χρονος, σύμφωνα με το φύλλο της Πέμπτης της εφημερίδας «Espresso».

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του 31χρονου, ο οποίος είναι πατέρας πέντε ανήλικων παιδιών, προηγήθηκε μεθοδική αστυνομική έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση των υποθέσεων αυτών στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από την τεκμηρίωση των στοιχείων, σε συνδυασμό με την εξέταση του 31χρονου, προέκυψε ότι την τελευταία τουλάχιστον τετραετία προέβαινε σε βιασμούς (τετελεσμένους – απόπειρες) και ληστείες γυναικών στις ανωτέρω περιοχές, ακολουθώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία δράσης.