Στην υπόθεση της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου επέστρεψε δυναμικά η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στη χθεσινή του εκπομπή, την τελευταία για το 2012.

Ο συνεργός του Πέτρου Μιχαλεάκου που φέρεται ως ο εγκέφαλος της απαγωγής του 26χρονου Μάριου μίλησε μέσα από τις φυλακές στο «Τούνελ» ρίχνοντας περισσότερο φως στο σκοτεινό τούνελ της απαγωγής.

Ο Άρης Κορέντιος σκιαγράφησε την προσωπικότητα του ανθρώπου που «πούλησε» την οικογένεια των φίλων του, για να βάλει στο χέρι τα 600 χιλιάρικα – αργύρια της προδοσίας.

Μαζί με τη σύζυγο του, δυο κουνιάδους και το συνεργάτη και φίλο του, συμμετείχε με τα μέχρι τώρα στοιχεία, στο σχέδιο απαγωγής της οφθαλμιάτρου Βαρβάρας Θεοδωράκη, μητέρας του θύματος Μάριου Παπαγεωργίου.

Ο Κορέντιος ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν κι άλλοι που συμμετείχαν ενεργά τη νύχτα της 9ης Αυγούστου στην απαγωγή του Μάριου. Άτομα που δεν έχουν συλληφθεί. Περιέγραψε έναν 35χρονο περίπου, γεροδεμένο μελαχρινό άνδρα, κομψό, ομορφοπαλλίκαρο που ζήτησε από το Μιχαλεάκο να αποσυρθεί από την υπόθεση γιατί τα θαλάσσωσε.

Υποστήριξε ότι η οικογένεια του εγκέφαλου πρέπει να γνώριζε για την υπόθεση και ότι η Αστυνομία δεν πίεσε όσο έπρεπε το Μιχαλεάκο να αποκαλύψει την τύχη του Μάριου.

Φίλος του Μάριου παρακολουθώντας την εκπομπή αναγνώρισε στις φωτογραφίες των συλληφθέντων το Χαϊκάλη, ως το πρόσωπο που παρακολουθούσε το Μάριο και την παρέα του μία εβδομάδα πριν την απαγωγή σε πολυσύχναστο χώρο.

Να θυμίσουμε ότι ο Χαϊκάλης ισχυρίζεται ότι συμμετείχε στον σχεδιασμό για την απαγωγή της μητέρας του Μάριου και μόνο, ωστόσο η μαρτυρία που ακούστηκε στο «Τούνελ», ανατρέπει αυτό τον ισχυρισμό.