Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Λασιθίου αναμένεται να περάσουν ξανά σήμερα και αύριο οι εμπλεκόμενοι στην πολύκροτη υπόθεση της … κρητικής μαφίας με την πλούσια εγκληματική δράση στους τρεις νομούς του νησιού καθώς ανοίγει ο κύκλος των απολογιών.

Οι διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος των εμπλεκόμενων συμπεριλαμβάνουν κατά περίπτωση κακουργηματικές και πλημμελληματικές κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της καλλιέργειας και εμπορίας ναρκωτικών, της διακίνησης όπλων, ζωοκλοπών και της παράβασης καθήκοντος.

Οι μεταγωγές θα γίνουν τμηματικά κάποιοι αναμένεται να μεταφερθούν στα δικαστήρια σήμερα το απόγευμα ενώ οι υπόλοιποι το πρωί του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου αναμένεται να περάσει ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Ηράκλειο καθώς επίσης και ο αδερφός του και επίσης οι τρεις ανήλικοι που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και οι τρεις ένστολοι, οι δύο αξιωματικοί του Λασιθίου και ο ένας αστυφύλακας από το Ηράκλειο που με τη δράση τους διευκόλυναν το συνδικάτο του εγκλήματος

Οι αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ δόθηκε εντολή να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Πηγή: prismanews.gr