Επικίνδυνη συμμορία βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τα θύματά της

Πώς δρούσαν οι αδίστακτοι κακοποιοί σε δύο περιπτώσεις που εξάρθρωσε η Αστυνομία


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
13:21
22/10/2018
Επικίνδυνη συμμορία βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τα θύματά της
36
loading

Δυο πολύ επικίνδυνες συμμορίες εξαρθρώθηκαν από την αστυνομία. Οι κακοποιοί βαριά οπλισμένοι είχαν ρημάξει περιοχές της Αττικής και είχαν στο στόχαστρο σπίτια και κοσμηματοπωλεία.

Τα μέλη της μιας από τις δυο συμμορίες δεν δίσταζαν να βασανίσουν ακόμα και να κακοποιήσουν σεξουαλικά τα θύματά τους.

Αναφορικά με την πρώτη υπόθεση, το τμήμα Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας κατάφερε να εξαρθρώσει 5μελή επικίνδυνη εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε ένοπλες ληστείες σε κοσμηματοπωλεία καθώς και σε διαρρήξεις οικιών σε περιοχές της Αττικής και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η εξάρθρωση της συγκεκριμένης ομάδας παρουσίασε στο πεδίο των ερευνών ιδιαιτερότητες και δυσκολίες καθώς οι δράστες είχαν αναπτύξει οργανωμένο σχέδιο το οποίο προέβλεπε τις επιμέρους κινήσεις τους σε όλα τα στάδια της δράσης τους με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται ο εντοπισμός τους. Κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν ότι χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο την περιοχή του Ζεφυρίου, ήταν εξοπλισμένοι με βαρύ οπλισμό (καλάσνικοφ-πιστόλια) γεγονός που τους καθιστούσε πολύ επικίνδυνους απέφευγαν δε να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Τελικά και μετά από την συνδυαστική αξιοποίηση των συλλεχθέντων στοιχείων επετεύχθη η σύλληψη τους απογευματινές ώρες της 19-10-2018.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιασθεί 6 υποθέσεις ληστειών και 6 υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Η δεύτερη αδίστακτη συμμορία

Στη δεύτερη υπόθεση, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ενοίκων κατοικιών, τους οποίους δεν δίσταζαν σε κάποιες περιπτώσεις να κακοποιήσουν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Στις 20/10/ 2018, μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε καταυλισμούς της Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν επτά Έλληνες μέλη της σπείρας.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα μέλη της οργάνωσης ενέχονται σε 10 περιπτώσεις ληστειών, δεκαοκτώ περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών και σε δύο περιπτώσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η αναλυτική ανακοίνωση της Αστυνομίας

Αναφορικά με την πρώτη υπόθεση, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε κοσμηματοπωλεία καθώς και διαρρήξεις - κλοπές σε οικίες και οχήματα.

Στο πλαίσιο εκτεταμένης και συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου 2018 σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Ασπρόπυργο, Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Εξάρχεια) και στη Φθιώτιδα, με τη συνδρομή ομάδας της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Ομάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) και Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα (27χρονος, 29χρονος, -2- 33χρονοι και 35χρονος) εκ των οποίων οι τρεις (3) ημεδαποί και οι δύο (2) αλλοδαποί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές και ληστείες (κατά συναυτουργία, κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια), εμπρησμό, πλαστογραφίες και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει, τουλάχιστον από τον περασμένο Αύγουστο, συμμορία με σκοπό την διάπραξη κυρίως ληστειών σε κοσμηματοπωλεία με τη χρήση κλεμμένων οχημάτων.

Από την ανάλυση και αξιολόγηση του προανακριτικού - πληροφοριακού υλικού και της μεθοδολογίας δράσης (modus operandi), εξιχνιάστηκαν συνολικά (13) περιπτώσεις εγκληματικών ενεργειών και συγκεκριμένα πέντε (5) ληστείες κοσμηματοπωλείων σε Αθήνα, Χαλκίδα και Τρίπολη, τρεις (3) κλοπές οχημάτων, μία (1) κλοπή σε σούπερμαρκετ, τρεις (3) κλοπές σε οικίες, καθώς και ληστεία σε έξοδο της Αττικής Οδού κατά την όποια οι δράστες αφαίρεσαν όχημα από διερχόμενο πολίτη.

Γίνεται μνεία, ότι για τις ληστείες που διαπράχθηκαν σε κοσμηματοπωλεία στη Χαλκίδα, την 27-08-2018 και στην Τρίπολη την 18-09-2018, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας συνεργάστηκε με το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και Τρίπολης, αντίστοιχα.

Ως προς τη δομή της εγκληματικής οργάνωσης, σημειώνεται ότι τα μέλη της είχαν διακριτούς ρόλους και χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο, όπου συγκεντρώνονταν για τον σχεδιασμό των δράσεων τους, οικία στην περιοχή του Ζεφυρίου.

Παράλληλα, τηρούσαν αυστηρούς κανόνες ιεραρχίας στα πρότυπα στρατιωτικών μονάδων, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο την απαιτούμενη επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα.

Αρχηγός της ομάδας ήταν ο 33χρονος αλλοδαπός συλληφθείς (δραπέτης από κατάστημα κράτησης), ο οποίος καθοδηγούσε τα υπόλοιπα μέλη, επέλεγε τους στόχους και τον ρόλο των μελών στην κάθε ληστεία, καθώς επίσης σχεδίαζε τον τρόπο με τον οποίο θα δρούσαν.

Σημαντικό ρόλο διαδραμάτιζε και ο 29χρονος ημεδαπός ο οποίος αναλάμβανε την εύρεση των απαιτούμενων «πόρων» για την ληστεία (π.χ. κλεμμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, καταλύματα και οπλισμό).

Χαρακτηριστικά στοιχεία της καλά δομημένης δράσης τους και της επιχειρησιακής τους ετοιμότητας κατά τη διάπραξη των ληστειών αποτελούν η χρήση:

 • «σκληρού» οπλισμού (πολεμικών τυφεκίων τύπου kalashnikov και πιστολιών),
 • κλεμμένων οχημάτων στα οποία τοποθετούσαν πλαστές πινακίδες, είτε οχημάτων φιλικών και συγγενικών τους προσώπων,
 • κωδικών λέξεων οι οποίες είχαν προκαθορισμένη σημασία, ενώ
 • παράλληλα τα μέλη της οργάνωσης απέφευγαν την χρήση κινητών τηλεφώνων.

Για να δυσχεραίνουν τον εντοπισμό τους από τις διωκτικές Αρχές, έδιναν ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη των χαρακτηριστικών των προσώπων τους. Μάλιστα, πέρα από τα συνήθη μέσα κάλυψης (π.χ. γυαλιά οράσεως - ηλίου, μαντήλια, κουκούλες, σκουφιά κ.α.), είχαν προμηθευτεί και μάσκα σιλικόνης, την οποία χρησιμοποιούσαν για να παραπλανούν τους υπαλλήλους των κοσμηματοπωλείων, προκειμένου να τους επιτρέψουν την είσοδο, από τις θύρες ελεγχόμενης πρόσβασης.

Τα μέλη του κυκλώματος επιχειρούσαν συνήθως σε ομάδες των τριών, τεσσάρων και πέντε ατόμων, ως εξής: αρχικά ένας εκ των δραστών εισερχόταν στο κατάστημα, είτε φορώντας ειδική μάσκα σιλικόνης, είτε καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του με γυαλιά οράσεως. Αφού κατόρθωνε να πείσει τους υπαλλήλους να του ανοίξουν τη θύρα, στη συνέχεια εισέρχονταν οι συνεργοί του, οι οποίοι με την απειλή πολεμικών τυφεκίων και πιστολιών αφαιρούσαν τα κοσμήματα από τις προθήκες και τα χρηματοκιβώτια των κοσμηματοπωλείων.

Η δεύτερη υπόθεση

Αναφορικά με τη δεύτερη υπόθεση, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και διακεκριμένες κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της 20ης Οκτωβρίου 2018 με τη συμμετοχή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου, Παλλήνης, Παιανίας-Γλυκών Νερών, Διονύσου, Αχαρνών και Φυλής, Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και Διμοιρίας Αποκατάστασης Τάξης (ΔΙ.Α.Τ.), συνελήφθησαν (7) ημεδαποί, ενώ αναζητούνται μία ημεδαπή και άγνωστοι συνεργοί τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, από έτους και πλέον, έχοντας συναποφασίσει τη διάπραξη κακουργημάτων και πλημμελημάτων, ενώθηκαν και συνέστησαν δομημένη εγκληματική ομάδα με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση και ενεργούντες από κοινού και με σκοπό τον παράνομο πορισμό εισοδήματος για βιοπορισμό, διέπρατταν ληστείες και διακεκριμένες κλοπές κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης τους, πρωινές και μεσημβρινές κυρίως ώρες, κινούμενοι με τα οχήματά τους σε διάφορες περιοχές της Αττικής, σε ομάδα τριών ή τεσσάρων ατόμων, κατόπτευαν οικίες-υποψήφιους στόχους. Σε περιπτώσεις που εντόπιζαν ανασφάλιστες θύρες ή παράθυρα, στάθμευαν τα αυτοκίνητά τους σε αθέατο σημείο και εισέρχονταν αιφνιδιαστικά σε αυτές, ακινητοποιώντας στη συνέχεια τα θύματά τους με την άσκηση σωματικής βίας.

Κατόπιν ερευνούσαν όλους τους χώρους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα τιμαλφή. Μάλιστα, προκειμένου να καταστήσουν πιο ακίνδυνη την προσπάθειά τους, σε αρκετές περιπτώσεις φρόντιζαν να εξακριβώσουν από πριν, τον αριθμό, την ηλικία και το φύλο των υποψήφιων θυμάτων τους, παρουσιαζόμενοι με διάφορα προσχήματα και συνομιλώντας μαζί τους, λίγα λεπτά πριν την τέλεση των ληστειών.

Σε περιπτώσεις που τα θύματά τους απουσίαζαν από τις οικίες τους, τα μέλη της ομάδας διερρήγνυαν κύριες εισόδους, παράθυρα, μπαλκονόπορτες κ.λπ. Στη συνέχεια εισέρχονταν σε αυτές, ερευνούσαν τους χώρους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Ως ορμητήριο χρησιμοποιούσαν καταυλισμούς στις περιοχές των Αχαρνών και Άνω Λιοσίων, ενώ είχαν εντάξει στο δρομολόγιό τους το οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού, μέσω του οποίου προσέγγιζαν ή διέφευγαν από τις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιούνταν, λόγω της δυνατότητας που προσέφερε για ανάπτυξη υψηλών ταχυτήτων.

Κύριο χαρακτηριστικό της δράσης τους ήταν η σκληρότητα με την οποία αντιμετώπιζαν τους ενοίκους κατά την τέλεση των ληστειών, κυρίως ηλικιωμένα άτομα και νεαρά κορίτσια, τους οποίους δε δίσταζαν να χτυπούν βάναυσα προκειμένου να τους αποκαλύψουν σημεία απόκρυψης χρημάτων και αντικειμένων αξίας. Μάλιστα σε μία περίπτωση κακοποίησαν σεξουαλικά νεαρό θύμα τους.

Επιπλέον χαρακτηριστικό στοιχείο της εγκληματικής τους δράσης είναι ότι, σε περιπτώσεις εντοπισμού τους από αστυνομικούς, δε συμμορφώνονταν με τις υποδείξεις τους, αλλά αντίθετα ανέπτυσσαν ταχύτητα και ενεργούσαν επικίνδυνους ελιγμούς προκειμένου να διαφύγουν. Μάλιστα δεν περιορίζονταν απλώς στην εξασφάλιση της διαφυγής τους, αλλά προσδοκούσαν τουλάχιστον τον σοβαρό τραυματισμό των αστυνομικών, όπως καταδεικνύουν τα περιστατικά εμβολισμού μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σε χρόνο άμεσο μετά τις κλοπές, τα μέλη της ομάδας διοχέτευαν τη λεία τους σε δίκτυο κλεπταποδόχων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

36
σχόλια
 1. avatar ΟMG

  15000 εγκληματίες έβγαλε απο την φυλακή ο Τσίπρας, τι περιμένατε πως θα γινόταν. Μέχρι και το παιδάκι που δολοφόνησαν στο Μενίδι έχουν ασυλία και δεν τους πιάνουν.

 2. avatar FJR 500

  Στο Μενίδι στις περιοχές που ζουν Ρομά συμβαίνουν τα εξής πασίγνωστα. Οπλοφορουν σχεδόν όλοι, πυροβολούν οπότε γουστάρουν βάζουν την μουσική στο διαπασον ανεξάρτητα την μέρα και την ώρα με κάτι τεράστια ηχεία που ακούγονται σε εκατοντάδες μέτρα μακριά . Για να μπει αστυνομία στις περιοχές του πρέπει να είναι πάνω από 10 και για να κάνουν σύλληψη πάνω από 30 . Αν είσαι πολύ κοντά στις περιοχές τους και τους κάνεις παρατηρήσεις την πάτησες πάει το αμάξι σου και ξεκινάνε οι απειλές για την ζωή σου αν καλέσεις την αστυνομία θα σε προλάβει το ασθενοφόρο. Οι Έλληνες που ζουν ανάμεσα τους όσοι δεν έχουν οικονομικη επιλογή να φύγουν όπως και οι Πόντιοι υψωνουν Ελληνικές σημαίες και έτσι τους ξεχωρίζουν από τους Ρομά που έτσι και αλλιώς δεν θέλουν και δεν αισθάνονται Έλληνες εκτός αν είναι για επιδόματα και δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη γιατί για φόρους στρατιωτική θητεία είναι κάτι σαν ανέκδοτο. Το 90% είναι άεργοι η ελεύθεροι επαγγελματίες με πλαστά στοιχεία για να δικαιολογούν κάποια πανάκριβα σπίτια και αυτοκίνητα που διατηρούν. Ό ναρκωτουρισμος ξεπερνά κάθε μορφή τουρισμού επίσης οι ληστείες κυρίως υπερηλίκων και αυτοκινήτων ,λαθρεμπόριο εμπόριο ναρκωτικών ,ζητιανιά γενικά ότι υπάρχει στον ποινικό κώδικα. Για εκπαίδευσή αφού μέσα σε ένα χρόνο ξήλωσαν ολοκαίνουργια σχολείο που τους έφτιαξαν για ανταλλακτικά το αναλαμβάνουν οι γονείς από μωρά ώστε να κάνουν καριέρα στον ποινικό Κώδικα. Και έχουμε και τους αριστερούς ακτιβιστές που μιλάνε για τα δικαιώματους να ζουν όπως θέλουν

 3. avatar Δουλέμπορος

  Εννοείτε ότι είναι Έλληνες αφού έχουν ήδη ελληνοποιηθεί και θα ελληνοποιηθούν πολλοί ακόμα αλλοδαποί κι αυτό είναι το σωστό για να φαινόμαστε συνεπείς εμείς στα μάτια τους όταν του φέρνουμε για μια καλύτερη ζωή υποτίθεται. Να σκάσουν οι φασίστες οι ρατσιστές που μιλάνε! Ξέχασαν τι έκαναν οι Έλληνες στην Αμερική το 1900;;; Εεεεε;;; Στην τελική μπορεί να της άρεσε και της κοπέλας. Ουστ παλιο δεξιοί! Άνθρωποι είναι κι αυτοί κατατρεγμένοι. Μην κοιτάτε εσείς έχετε την αρωματισμένη γυναικούλα σας δίπλα. Αυτοί οι καημένοι; Η ψυχούλα τους το ξέρει! Ντροπή σας!!!

  1. avatar Εϊ

   Σίγουρα τρολάρεις, αλλά εκνευρίστηκα ακόμη και έτσι.

 4. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

  Έλληνες οι πιο πολλοί οπότε μέχρι αύριο θα ξεχαστεί. Άμα αποκαλυφθεί κιόλας ότι συμμετείχαν και σε κανένα τάγμα εφόδου της ναζιστικής συμμορίας μη πέσετε από τα σύννεφα. Και στη Θεσσαλονίκη έτσι έκαναν το πρωί ξύλο το βράδυ διάρρηξη σε κρεοπωλεία

 5. avatar giannis alex

  Έχουμε εμπιστοσύνη στον ανθελληνικό και προστάτη των κακοποιών , θίασο του συριζα και στον νόμο Παρασκευόπουλου.

  1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

   Αντί να κάνετε και το σταυρό σας που ο σύριζα άφησε τους δολοφόνους της ναζιστικής αυγής ελεύθερους τους βρίζετε κιόλας. Τι αχάριστο παρακράτος είστε εσείς

   1. avatar Αντιστα

    Ας όψετε το 18μηνο. Τι να κάνουμε, η δικαιοσύνη τα προβλέπει αυτά. 18μηνο στον μαχαιροβγάλτη, άδειες στους κρατούμενους τρομοκράτες κλπ κλπ.

    1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

     Στους πυρήνες όταν έληγε το 18μηνο τους φόρτωσαν επιπλέον αδικήματα για να μη βγουν. Αλλά ξέχασα οι πυρήνες δεν είναι παρακράτος

     1. avatar Αντίστα

      Όλο σας αδικεί η διαιτησία μπαγλαμάδες χαχαχα. Πω πω κλάμα. Αριστεροί κομμουνιστές κυβερνούν. Ας του έβρισκαν κι αυτουνού κι άλλα αδικήματα. Τι να σε κάνω;

 6. avatar Admiral75

  Η πλακα ειναι οτι οι 3 \"ημεδαποι\" γυφτοι εγκληματιες χρεωνονται στους ελληνες εγκληματιες γιανα λεει ο λαζοπουλος μετα στις εκπομπες του ..να κλεβουνκαι οι ελληνες.ελπιζω η κοπελιτσα που κακοποιηθηκε απο τα τερατα ναμην κολλησε τιποτα γιατι αυτοι κουβαλανε τα παντα.μην περιμενετε καταδικη σε λιγο κοντα μας και παλι.

  1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

   Καλά και οι δολοφόνοι της ναζιστικής συμμορίας σαν ρομα είναι τι πάει να πει αυτό

  2. avatar σωστός

   οι ομάδες SS των αναρχοφράμπαλων, οι ομάδες των [...] από όπου και να κουβαλήθηκαν, οι ομάδες των αλμπανών, οι ομάδες των αλγερίνων, οι ομάδες των γεωργιανών, ξεφτελίζουν καθημερινά τις κ υράδες του υπουργείου προστασίας του πολίτη και τους δικαστές που υποχρεώνονται να εφαρμόσουν την ανοησία του νόμου λαμπρου παρασκευόπουλου.

   1. avatar άθλια λογοκρισία

    Λεξικό Φυτράκη σελίδα 87 {γύφτοι}.

 7. avatar Carman

  Α!ρε Παπαδόπουλε.

  1. avatar Φαντάσου…

   Χρυσόστομε!

 8. avatar Οτι πείτε

  Δεξια σανοτρολια φταίει ο Συριζα και οχι η Ν Λυκοκρατια
  Πως γινεται ομως.ολα .τα λουλουδια οταν τα πιανουν να εχουν διασυνδεσεις με την.ΝΔ δεν μας το.εχετε εξηγησει!

 9. avatar Άγγελος gr.

  Ευτυχώς που είναι ημεδαποί και αλλοδαποί, γιατί προς στιγμήν νόμιζα ότι ήταν από τις Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες και παραλίγο να πέσω (για 972η φορά) από τα σύννεφα!

 10. avatar gastak

  ΦΤΑΙΧΤΗΣ
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

 11. avatar ιδεα σας ειναι

  ιδεα σας ειναι δεν υπαρχει εγκληματικοτητα.Ουτε οι 20.000 βαρυποινιτες που εβγαλε ο τσιρυζα απ τις φυλακες ειναι κινδυνος για την κοινωνια.Απλα εσεις οι Ελληνες ειστε ρατσιστες!

  1. avatar 1-2 Plus

   Δεν ξερω φιλε εαν ειναι η ιδεα μας, αλλα αυτο που καταλαβαινω με το οσο μυαλο εχω ,ειναι οτι δεν γνωριζω εαν ειμαστε οι Ελληνες ρατσιστες, αλλα μακ..ες και μεγαλα κοροιδα σιγουρα ειμαστε..Αφου ακομα και τα πιο βρωμικα λ..α και απο τους ρομα , δηλαδη τους πασοκονοδιτες βουλευτες [...], τους εχουμε ακομη ελευθερους και τους πληρωνουμε κιολας. Ο πιο βλακας λαος του πλανητη ,ισως φαινεται οτι ειμαστε εμεις . Παραδειγμα αληθινο, σε εναν συγγενη μου του πηραν το σπιτι ,πριν τεσσερα- πεντε χρονια ,γιατι χρωσταγε 45.000ευρω στην τραπεζα Πειραιως απο επαγγελματικο δανειο που ειχε παρει και αδυνατουσε να το πληρωσει, ενω τα κομματα χρωστουν περιπου 470 εκατομμυρια ευρω και δεν τους πειραζει κανενας. Θα δειτε σε λιγο οτι και τον Γιαννο Παπαντωνιου που ειναι τωρα στον εισαγγελεα ,μεχρι το βραδυ θα τον αφησουν να φυγει , ενω εαν ηταν κανενας φουκαρας θα τον ειχαν μπαγλαρωσει εδω και χρονια για πολυ λιγοτερα χρηματα ,εαν τυχον ειχε κλεψει ή ειχε μιζαρισθει.

   1. avatar ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Ρε Lxi, ρε Lxi...
    Θελει η..... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφηνει!

    1. avatar Μr Beast

     Τι αλλο να κανει σοσιαλ αφου με το κανονικο νικ επεσε φαινεται εντολη να κοβονται τα ενοχλητικα. Εσυ μπορει να εισαι κολλημενο εθνικι αλλα βλακα δεν σε λεω.!! Ok ??

     1. avatar ΠΡΟΔΟΤΗΣ

      1-2,Mr Beast
      Στρουθακαμιλισμος λεγεται Lxi. Αστειος εχεις καταντησει.

   2. avatar ΜΠΑΜΠΗΣ

    Τα χρήματα στον Γιάννο τα έδωσε ο πρώην άνδρας της γυναίκας του, ο οποίος είχε μια μάνδρα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

    1. avatar 1-2 plus

     Οτι πεις εσυ Μπαμπη .. Εχεις απολυτο δικιο οτι ο Γιαννος ειναι αθωος οπως και ο Ακης.

 12. avatar ΑΝΩΝΗΜΟΣ……………………..

  Τους πιάσανε και τη εγηνε; αφού δεν υπάρχει κράτος ούτε νόμοι μπαστε σκύλοι και αλεστε είμαστε για γέλια και για κλάματα που είναι ένας πατριώτης να φτιάξει αυτόν τόν τόπο ο λαός τη κάνει τόσο πολύ γκαγκα είναι;;; γιατί δεν ανασκουμπονετε; Ε Λ Ε Ο Σ................................................

 13. avatar ΑΛΛΟ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΥΦΤΟΙ

  ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ
  ΗΤΑΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΓΥΦΤΟΙ.
  ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ \'\' ΞΕΣΤΟΜΟΥΝ\'\' ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ
  ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  [...]

  1. avatar Vasilis Tsolakis

   Λαθος μεγαλο οι γυφτοι που λες δεν ηταν απο Αιγυπτο ηταν φυλη απο την Βορεια Ινδια

  2. avatar φωτεινέ παντογνώστη

   Καμία σχέση με Αιγύπτιους δεν έχουν οι γύφτοι. Είναι ιξώς από την Ινδική χερσόνησο που τους έδιωξαν από την Αίγυπτο ο Ηρακλής με τον Περσέα.

 14. avatar supi

  Λευτεριά στους Ρομά με γαλλικά και πιάνο !! Είναι σκευωρία της Μαρέβας!!!

 15. avatar ΚΟΛ

  Σε λίγο χρόνο όσο ( και να καταδικαστούν αρχικά ) θα έιναι πάλι έξω να συνεχίσουν τον φιλανθρωπικό τους κια θεάρεστο έργο , θα δηλώσουν σοβαρό πρόβλημα υγείας ( βλέπε ΞΗΡΟΣ , ΚΟΥΦΩΝΤΗΝΑΣ κ.λ.π.) οπότε να μην χερόμαστε και πολύ ,,,,

 16. avatar οσο αφηνουν τους γυφτους

  ανεξελεγκτους αυτοι αναβαθμιζουν το εγκλημα που τους ταιριαζει...απο κλεφτες και πορτοφολαδες εχουν γινει νονοι...ας προσεχε η πολιτεια. δεν ειναι σωστος ο τροπος που τους προσεγγιζουν. δε χαμπαριαζουν αυτοι απο χαιδεματα. το θεωρουν αδυναμια. μεσα στα τσαντηρια γινεται το ελα να δεις.

 17. avatar b roma

  β ρομα η υποθεση

 18. avatar Γυφτοι τι αλλο

  Αυτοι ειναι οι ρομα που θελουν να ενταξουν στην κοινωνια ο τσιπρας κ οι φιλοι του.

 19. avatar Βλέπω…

  \"ημεδαπούς\" από το Ζεφύρι και αλλοδαπούς. Έτσι μεταφράζει ο συριζογλείφτης δημοσιογραφίσκος τους Ρομά και τους ΛΑΘΡΟμετανάστες κατσαπλιάδες

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει