Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία, Σουηδία, Πολωνία, Αγγλία και Ολλανδία και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, 65 αλλοδαποί.

Πρόκειται για 45 άνδρες, 19 γυναίκες και ένα ανήλικο, οι οποίοι από τα αεροδρόμια Ηρακλείου, Χανίων και Σητείας κατά το χρονικό διάστημα 10.09.2018 έως και την 16.09.2018, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Τσεχίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Δανία, Βουλγαρίας, Πολωνίας, Βελγίου, Ρουμανίας, Γερμανίας, Ολλανδίας, Πορτογαλίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ιράκ, Λετονίας, Ελβετίας, Σουηδίας, Εσθονίας Ιαπωνίας και Λουξεμβούργου προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Επίσης συνελήφθη, 20χρονος αλλοδαπός, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία στο Ηράκλειο, όταν σε έλεγχο από αστυνομικούς του Αερολιμένα Ηρακλείου, συγκεκριμένος νεαρός συνοδεύοντας ανήλικο έδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία.

Τέλος για κατοχή όπλων συνελήφθησαν, στον ‘Αγιο Νικόλαο τρεις αλλοδαποί ηλικίας 31, 26 και 18 ετών όταν σε έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι και μαχαίρι. Ενώ στο Ηράκλειο εξιχνιάστηκε χθες υπόθεση κλοπής για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος αφαίρεσε από το ντεπόζιτο μηχανήματος έργων ποσότητα πετρελαίου συνολικής αξίας εξήντα ευρώ.