Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται από νωρίς το πρωί η μητέρα των διδύμων που παρασύρθηκε μαζί με τα παιδιά της στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας.

Η κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της, κρίνεται βαριά αλλά ελέγξιμη. Η ασθενής, όπως λένε, είναι σταθερά αιμοδυναμικά, έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον και φέρει κάταγμα δεξιού κόγχου, θλάση θώρακα και σπλήνας. Αυτό που περιμένουν πάντως οι ιατροί είναι τα αποτελέσματα της αξονικής, στην οποία την υπέβαλλαν νωρίτερα. Και γι’ αυτό τώρα ετοιμάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς έχει υποστεί ρήξη σπλήνας.

Πάντως, τα δίδυμα παιδιά της, νοσηλεύονται διασωληνωμένα στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ενώ νωρίτερα είχαν μεταφερθεί στο Αγία Σοφία προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις (στον αξονικό τομογράφο) που έπρεπε να τους γίνουν. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το 7χρονο αγόρι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα σε πρόσωπο και γνάθο ενώ η δίδυμη αδερφή του είναι σοβαρά αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δε φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αναμένεται φυσικά ιατρικό ανακοινωθέν.