Ένα σημείωμα προς την αστυνομία άφησε ένας Αλβανός που καταζητείται ως συνεργός στην άγρια δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μετά από ληστεία που διέπραξε το βράδυ της Τετάρτης μαζί με τέσσερις συνεργούς του σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο Αλβανός εγκληματίας, που υπογράφει ως «Φτερωτός  Μαραντόνα», υποστηρίζει στο σημείωμά του προς τους αστυνομικούς ότι είναι ληστής, αλλά όχι εκτελεστής, αναφέροντας μάλιστα ότι «στην υπόθεση Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα».

Η επιστολή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έγραφε τα εξής:

«Προς: Γ.Α.Δ.Α.

Στην υπόθεση Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε. Δεν το ήξερα. Μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα.

Φτερωτός – Μαραντόνα».

Σημειώνεται ότι λίγο καιρό μετά τη δολοφονία του δικηγόρου είχε συλληφθεί ένας από τους δύο εκτελεστές του, όμως ο δεύτερος, που εκτιμάται πως είναι ο εν λόγω καταζητούμενος, φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία. Ωστόσο, από αυτήν την επιστολή προκύπτει ότι έχει επιστρέψει στην Αθήνα, και οι αστυνομικοί θεωρούν πως και ο ίδιος καταλαβαίνει πως κάποια στιγμή θα συλληφθεί, και υποστηρίζει εκ των προτέρων πως δεν είναι ο εκτελεστής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.