Οι αστυνομικοί χτύπησαν τον ανιψιό μου. Τον προσήγαγαν για εξακρίβωση στοιχείων και τον χτυπούσαν έχοντας κουκούλες στα πρόσωπά τους», καταγγέλλει στο newsbeast.gr η θεία του 18χρονου, Κώστα Χερέτη, Ελένη, που μεταφέρθηκε χθες το πρωί εσπευσμένα από την Κρήτη στο Τζάνειο νοσοκομείο.

«Του έλεγαν ενώ τον χτυπούσαν “Ρε συ μας ξέφυγες από κανένα μπλόκο;” Και εκείνος προσπαθούσε να απαντήσει ενώ έτρωγε μπουνιές και κλωτσιές», συνεχίζει.

Η θεία του 18χρονου κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. Πληροφορίες πάντως από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι η κατάσταση του 18χρονου – για την ώρα πάντα- έχει σταθεροποιηθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει διαφύγει πλήρως τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο 18χρονος έχασε τον πατέρα του πριν από τέσσερα χρόνια και είναι ο μικρότερος από τα έξι αδέλφια της οικογένειάς του. Δουλεύει ως αγρότης για να μπορέσει να επιβιώσει και την ίδια δουλειά κάνει και η μητέρα του. «Ούτε φαντάρος δεν πρόλαβε να πάει. Και δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη», καταλήγει η θεία του η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να λάμψει η αλήθεια, όπως καταγγέλλει.