Απίστευτο σόου διαδραματίστηκε στην Πάτρα, όταν ο ιδιοκτήτης ακινήτου ζήτησε από την ένοικο να φύγει από το σπίτι και εκείνη άρχισε να του πετάει ρούχα από το μπαλκόνι.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα σε περιοχή κοντά στην Αγία Τριάδα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια αρκετών γειτόνων

Η εικόνα που αντίκριζαν ήταν μία γυναίκα στο μπαλκόνι σε έξαλλη κατάσταση να πετάει τα πράγματα στον αέρα φωνάζοντας και βρίζοντας και έναν άνδρα καταμεσής του δρόμου να τα… μαζεύει προσπαθώντας παράλληλα να την πείσει να σταματήσει ό,τι έκανε και να του ανοίξει την πόρτα.

Όμως εκείνη ούτε που τον άκουγε. Όπως μαθεύτηκε αργότερα, το σκηνικό ήταν η κατάληξη της κρυφής ερωτικής σχέσης που διατηρούσαν οι δυο τους όσο καιρό ο άνδρας βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του. Και τι ακριβώς είχε συμβεί; Το συγκεκριμένο διαμέρισμα ανήκει στα περιουσιακά στοιχεία του επιχειρηματία και σε αυτό διέμενε με τη γυναίκα του όντας παντρεμένος.

Όταν όμως πριν ένα χρόνο αποφάσισαν να χωρίσουν, η γυναίκα του μετακόμισε στο πατρικό της και εκείνος αποφάσισε να μεταφερθεί σε μικρότερο σπίτι, που επίσης του ανήκε, και αυτό το διαμέρισμα σκέφθηκε να το χρησιμοποιήσει προς εκμετάλλευση.

Έτσι έβαλε ενοικιαστήριο και βρέθηκε η γυναίκα (που του πέταξε τα πράγματα από το μπαλκόνι) η οποία ήταν διαζευγμένη με δύο παιδιά.

Η γνωριμία τους δεν έμεινα στα τυπικά καθώς ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ειδύλλιο το οποίο για ευνόητους λόγους θέλησαν να κρατήσουν κρυφό. Παρ’ όλα αυτά ο άνδρας διανυκτέρευσε αρκετά βράδια στο παλιό του διαμέρισμα με τη νέα του σύντροφο.

Το σκηνικό άλλαξε πριν λίγο καιρό. Όταν ο επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει καινούργια αρχή στο γάμο του. Και τότε έγινε το εξής απίστευτο: Ζήτησε από τη σύντροφό του να του αδειάσει το σπίτι για να κατοικήσει πάλι με την πρώην του.

Σύμφωνα με το dete.gr, η ίδια έπεσε από τα σύννεφα και αρνήθηκε να του δώσει τα τρία ενοίκια που της ζητούσε, αφού όπως έλεγε λόγω της σχέσης τους την άφηνε να μένει δωρεάν! Τώρα όμως που έπρεπε να την εξαναγκάσει σε αποχώρηση, της έστειλε εξώδικο!

Έτσι η διαζευγμένη βγήκε από τα ρούχα της και άρχισε να του πετά τα πράγματα στο δρόμο…