Μέχρι και μια ανήλικη κοπέλα εξωθούσε στην πορνεία άντρα 51ενός ετών που έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων σήμερα τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα και μετά από την καταγγελία κοπέλας από τη Ρουμανία για τα όσα περνούσε αυτή και άλλες πέντε κοπέλες στα χέρια του 51ενός ετών άνδρα που διατηρούσε μπαρ στα Χανιά, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο κατάστημα όπου διαπίστωσαν πως ο υπεύθυνος προωθούσε τις κοπέλες στην πορνεία.

Όπως αναφέρει το flashnews, χθες το βράδυ, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας, σε έλεγχο που έκαναν στο κατάστημα, εντόπισαν πέντε ακόμη γυναίκες, οι οποίες εργάζονταν εκεί και συγκεκριμένα, τρεις υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 21, 17 και 24 ετών, μία υπήκοο Βουλγαρίας ηλικίας 49 ετών και μία υπήκοο Π.Γ.Μ.Δ. ηλικίας 25 ετών, οι οποίες επίσης εξωθούνταν στην πορνεία, χωρίς τη συγκατάθεση τους.

Ιδιοκτήτρια του καταστήματος φέρεται να είναι μια 46χρονη που αναζητείται από τις αρχές, ενώ ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.