Σε δύο χαρτοπετσέτες που ήταν εμποτισμένες με αίμα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη και οι οποίες ήταν κοντά στο σημείο της δολοφονίας στο δεύτερο νεκροταφείο Αθηνών, βρέθηκε το βιολογικό υλικό του δράστη, που κατακρεούργησε την 32χρονη εφοριακό.

Αυτό τονίστηκε, μεταξύ άλλων, από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης από τον 58χρονο, ενώ σημειώθηκε ότι ο δράστης, που είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη, είχε συλληφθεί και φυλακισθεί τον Ιούνιο του 2011 για κατοχή 37,5 κιλά χασίς και αποφυλακίστηκε τον Μάιο του 2017.

Ο δράστης, που είναι τοξικομανής, φεύγοντας από το κοιμητήριο – πηδώντας από τη μάντρα πέταξε το μαχαίρι και την ματωμένη του μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της δολοφονίας, καθώς και την τσάντα του θύματος, για την οποία επέστρεψε αργότερα και την έκαψε.

Στη συνέχεια ο 58χρονος πήγε στην περιοχή της Ομόνοιας για να πωλήσει το κινητό τηλέφωνο, έναντι 20 ευρώ, της άτυχης γυναίκες, όπου εντοπίστηκε και το στίγμα του.

Η εικόνα του δράστη έχει καταγραφεί από βιντεοκάμερα του καταστήματος.