Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ερέτριας από τον ξαφνικό θάνατο μίας 50χρονης γυναίκας που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της με φρικτό τρόπο.

Τις τελευταίες μέρες ήταν κλεισμένη στον εαυτό της ενώ δεν ήθελε να βγει από το σπίτι της. Το βράδυ, της τηλεφώνησε ο αδερφός της, αλλά δεν πήρε απάντηση.

Μετά τις πρώτες κλήσεις αποφάσισε να πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει. Όμως δεν ήταν εκεί. Άρχισε να ψάχνει παντού, ειδοποίησε φίλους και συγγενείς, αλλά και εκείνοι δεν γνώριζαν τίποτα.

Τα ξημερώματα, αποφάσισε να μπει στην αποθήκη του σπιτιού. Εκεί ήρθε αντιμέτωπος με μια εικόνα που σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει ποτέ.

Σύμφωνα με το evianews.com, η 50χρονη αδερφή του ήταν κρεμασμένη από το ταβάνι της αποθήκης. Όπως διαπίστωσε και ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σπίτι, η αυτόχειρας πήρε ένα κομάτι σχοινί, το έδεσε στο ταβάνι και αυτοκτόνησε.

Η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ από τις καταθέσεις των ανθρώπων που τη γνώριζαν, αναμένεται να πέσει φως στα αίτια της αυτοκτονίας.