Έχασε τη μάχη για τη ζωή το 18χρονο κορίτσι που έζησε τη φρίκη στο σπίτι στην Πετρούπολη. Τα νεαρό κορίτσι νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο δελτίο ειδήσεων.

Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ο πατέρας της με τους αστυνομικούς να περιμένουν την έγκριση των γιατρών για να του πάρουν κατάθεση.

Ο 55χρονος πατέρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα στην Πετρούπολη και τη 18χρονη εντόπισαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Το κορίτσι δέχτηκε μαχαιριές από τον πατέρα ενώ έφερε και σημάδια στραγγαλισμού.

Αφορμή φέρεται να αποτέλεσε το γεγονός ότι το 18χρονο κορίτσι, βλέποντας και τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα, έστειλε ένα μήνυμα από το κινητό στη μητέρα του. «Μην τολμήσεις να γυρίσεις πίσω. Αυτός δεν πρόκειται να αλλάξει», ανέφερε σε αυτό. Ο πατέρας βρήκε το μήνυμα στο κινητό του κοριτσιού και θεώρησε πως βάζει εμπόδια στην επανασύνδεση με τη μητέρα του.

Γι’ αυτό τον λόγο της επιτέθηκε, τη χτύπησε, τη μαχαίρωσε στο στήθος και στο χέρι και στη συνέχεια το στραγγάλιζε το παιδί και έβαλε φωτιά. Οι Αρχές θεωρούν πως το ότι έβαλε τη φωτιά ήταν μέρος του σχεδίου του για να καλύψει τα ίχνη του.