Μη αναστρέψιμη θεωρείται από τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας της 26χρονης που νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Βενιζελείου μετά από εγκεφαλική αιμορραγία που προκλήθηκε από ρήξη ανευρύσματος.

Οι πληροφορίες από την εφημερίδα «Πατρίς» αναφέρουν ότι πολλά ζωτικά όργανα έχουν καταστραφεί και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεταμόσχευση αν και η οικογένειά της, που προσπαθεί να αντέξει τον μεγάλο πόνο, θα ήταν θετική στο να γίνει το κορίτσι δωρήτρια οργάνων.

Η 26χρονη δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ωστόσοκατέρρευσε στη διάρκεια βόλτας αφού νωρίτερα γιόρτασε με παρέα τα γενέθλια τής αδελφής της και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

Αρχικά, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασής της, όμως, λόγω έλλειψης κλινών, ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Βενιζέλειο.

Από την αρχή, βρίσκονται στο πλευρό της οι γονείς της, η αδελφή της, φίλοι και συγγενείς, πολλοί, μάλιστα, έχουν έρθει στο Ηράκλειο από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι ζωντανός ο κίνδυνος να μην ξαναδεί ζωντανή την άτυχη κοπέλα ενώ ακόμα και οι γιατροί που φροντίζουν τη νοσηλεία της αδυνατούν να μείνουν ψύχραιμοι.

Η κοπέλα είναι φοιτήτρια λογιστικής στο ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο και έμεναν λίγα μαθήματα για να πάρει το πτυχίο της.