Δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 163 δενδρύλλια, στο Ρέθυμνο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών.

Συγκεκριμένα, σήμερα, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, μετά την εφαρμογή ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου εντοπίσθηκαν οι δύο φυτείες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Ασφάλειας και των ειδικών ομάδων Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης εντοπίστηκαν, σε αγροτική περιοχή του Μυλοποτάμου, δύο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, όπου καλλιεργούντο επιμελώς 163 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως δύο μέτρων, δηλαδή στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν.

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.