Όχι μόνο δεν σεβάστηκαν την ηλικία του θύματός αλλά ούτε και την συναισθηματική αξία που θα είχε για εκείνον η γαμήλια βέρα του. Αδίστακτοι κακοποιοί στην Ξάνθη ξυλοκόπησαν άγρια έναν ηλικιωμένο για να του πάρουν μερικά ψιλά και τη βέρα του.

Οι δράστες ήταν ένα ζευγάρι Ελλήνων που χτύπησαν το 78χρονο θύμα τους και του άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και μια χρυσή βέρα. Αμέσως μετά, πήγαν σε ένα κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Ξάνθης και «σκότωσαν» το κειμήλιο του γεροντάκου για ένα μικρό χρηματικό ποσό. Όμως, δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την σύλληψη, καθώς ο ηλικιωμένος είχε δώσει σαφή περιγραφή τους στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

Κατά την σωματική έρευνα που έγινε στην 32χρονη, βρέθηκαν πάνω της 25 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο θύμα. Ο 24χρονος συνεργός της ομολόγησε ότι είχαν πουλήσει την βέρα, την οποία βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας στο κοσμηματοπωλείο και ο ιδιοκτήτης του την επέστρεψε στον ιδιοκτήτη της. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

TAGS