Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 28χρονος που σκότωσε την περασμένη εβδομάδα τον αδελφό του, μέσα στο σπίτι τους στην Αργυρούπολη, ύστερα από καβγά για ένα τσιγάρο.

Έχοντας διαρκώς στο πλευρό του τη μητέρα του, ο 28χρονος αδελφοκτόνος που τα τελευταία χρόνια δίνει σκληρή μάχη για να βγει από την κόλαση των ναρκωτικών, εμφανίστηκε χτες ενώπιον της ανακρίτριας για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Στην απολογία του υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα αφού του επιτέθηκε ο 38χρονος με ένα μαχαίρι και πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον αδελφό του. Παραδέχτηκε, δε, ότι ο καβγάς που εξελίχθηκε σε τραγωδία ξεκίνησε για ένα στριφτό τσιγάρο. Ο 28χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις ψυχιατρικές φυλακές Κορυδαλλού.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Τα δύο αδέλφια άρχισαν να διαπληκτίζονται και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν. Ο 28χρονος πήρε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο λαιμό του αδελφού του, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.