«Χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων αναμένεται τις επόμενες ημέρες γύρω από τα τεκταινόμενα στις φυλακές και κυρίως στο Κατάστημα Κράτησης της Νέα Αλικαρνασσού. Όπως όλα δείχνουν, η σύλληψη τα ξημερώματα της Πέμπτης, του 38χρονου δεσμοφύλακα , στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 250 γρ ηρωίνης και ποσότητα κάνναβης ήταν απλώς η «κορυφή του παγόβουνου». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον πολλά στόματα ετοιμάζονται να ανοίξουν και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Είναι εξάλλου ενδεικτική και η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Αλικαρνασσού μετά και τη σύλληψη συναδέλφου τους για διακίνηση ναρκωτικών και στην οποία ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι: «η αυτοκάθαρση αποτελεί στόχο μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση».

Υπενθυμίζεται ότι οι διωκτικές αρχές αναζητούν τους συνεργούς του 38χρονου ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή για να απολογηθεί. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή, μεταφορά και εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, κατ’ επάγγελμα.

Πηγή: cretalive.gr