Λίγο πριν τις 10 το βράδυ έληξε το θρίλερ με τον πρώην εργαζόμενο της ΛΑΡΚΟ που για περισσότερο από 7 ώρες βρίσκονταν σε ύψος 70 μέτρων στη μεγάλη καμινάδα του εργοστασίου στην Λάρυμνα, απειλώντας να πέσει στο κενό.

Οι διαπραγματεύσεις που συνεχίστηκαν για περισσότερο από 6 ώρες και οι ειδικοί διαπραγματευτές μπόρεσαν να πείσουν τον πρώην εργαζόμενο της ΛΑΡΚΟ να κατέβει, ενημερώνοντάς τον παράλληλα ότι το αίτημα του έχει γίνει αποδεκτό από την επιχείρηση και ότι θα του καταβληθούν όσα είχαν συμφωνηθεί.

Όταν η διοίκηση της ΛΑΡΚΟ λίγο μετά τις 9 το βράδυ άναψε το πράσινο φως για την καταβολή των χρημάτων, ο αστυνομικός διαπραγματευτής με τη βοήθεια καλαθοφόρου οχήματος της πυροσβεστικής τον πλησίασε και άρχισε την τελική φάση των διαπραγματεύσεων, με αποτέλεσμα 10 λεπτά πριν από τις 10 το βράδυ να δεχθεί να κατέβει από το σημείο όπου παρέμεινε, με τη βοήθεια των πυροσβεστών.

Αυτή την ώρα οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα στην Αταλάντη για κατάθεση. Επρόκειτο για πρώην εργαζόμενο της ΛΑΡΚΟ που είχε αποχωρήσει το 2009 από την επιχείρηση και ζητούσε τα χρήματα της αποζημίωσής του.