Για ακόμα μία μέρα περισσεύει ο πόνος και η οργή στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής στην περιοχή του Ρέντη όπου τα σημάδια από τις σφαίρες των κακοποιών αλλά και το αίμα που κύλησε είναι ακόμα ορατά.

Εκατοντάδες είναι τα λουλούδια, τα κεριά και τα σημειώματα που αφήνουν στον τόπο της μοιραίας συμπλοκής, απλοί πολίτες αλλά και συνάδελφοι των δύο αστυνομικών της ομάδας Δίας που χάσανε τη ζωή τους στη μοιραία συνάντηση με τους αδίστακτους κακοποιούς.

Οργισμένοι οι κάτοικοι ρίχνουν τις ευθύνες κυρίως στην πολιτεία ενώ κάθε φορά που έρχονται αστυνομικοί στο σημείο, τους πλησιάζουν και τους ζητούν επιτακτικά να γαζώσουν με σφαίρες τους δράστες και να καθαρίσουν τη χώρα από τη βρωμιά και την εγκληματικότητα.

Πολλοί είναι και οι πολίτες που αδυνατούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους μπροστά από το σημείο που χάσανε τη ζωή τους οι δύο αστυνομικοί.
Δίπλα ακριβώς βρίσκεται και το λευκό βαν που μαρτυρά την αγριότητα της συμπλοκής μια και τουλάχιστον πέντε είναι οι τρύπες από τις σφαίρες που του άνοιξε το καλάσνικοφ των δραστών.

Πλέον όλοι στρέφουν το βλέμμα τους στην αναζήτηση των δραστών. Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται ότι λίγες βδομάδες από σήμερα το όλο θέμα θα έχει ξεχαστεί και η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει στο ελάχιστο.