Λίγο έλειψε να ζήσει τον εφιάλτη του βιασμού μια 15χρονη μαθήτρια από την Αλβανία, το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Κάστας Κατακόλου. Δράστης φέρεται να είναι ομοεθνής της κοπέλας, που με χρήση βίας κατάφερε να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του.

Η κοπέλα μετέβη χθες το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου συνοδευόμενη από τη μητέρα της για να καταγγείλει το πρωτοφανές περιστατικό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η νεαρή μαθήτρια επέστρεφε στο σπίτι της ακολουθώντας τον χωματόδρομο που οδηγεί σε αυτό. Τότε την πλησίασε με το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας Αλβανός άγνωστος σε αυτήν.

Σταμάτησε δίπλα της και με γρήγορες κινήσεις άνοιξε την πόρτα του οδηγού και άρπαξε με τη βία την 15χρονη, βάζοντάς την στο κάθισμα του συνοδηγού. Στη συνέχεια βγήκε στην οδό Κατακόλου και ενώ οδηγούσε έκανε στην κοπέλα ανήθικες προτάσεις.

Ο δράστης φτάνοντας στον Πύργο μείωσε την ταχύτητα του αυτοκινήτου, προκειμένου να σταματήσει σε ερημική τοποθεσία κοντά στην πόλη. Τότε η 15χρονη άνοιξε την πόρτα και πήδηξε έξω από το αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρισκόταν ακόμη εν κινήσει! Στην προσπάθειά της αυτή τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι αλλά κατόρθωσε να αποφύγει τα χειρότερα, μιας και ο δράστης πανικοβλήθηκε από την αντίδραση της και τράπηκε σε φυγή.

Πηγή: iliatora.gr