Σε «εμπόλεμη» κατάσταση βρίσκονται πατέρας και γιος στο Αλιβέρι καθώς τους χωρίζουν κληρονομικές διαφορές.

Πριν λίγες μέρες η μεταξύ τους διαμάχη ξέφυγε από κάθε όριο και έφτασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.

Ο 53χρονος πατέρας κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον 37χρονο γιό του μέσα στο σπίτι τους με μια κατσαρόλα και τον χτύπησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού του έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο αξίας 1000 ευρώ και 620 ευρώ.

Ο γιος κατέθεσε μήνυση και ο 53χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όμως ο 37χρονος απουσίαζε, καθώς είχε αναχωρήσει για την Αθήνα όπου διαμένει και η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και λήστεψε το παιδί του με την απειλή μαχαιριού κρατείται και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, οπλοφορία και κλοπή.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, μιλώντας στο δικαστήριο είπε ότι θα τον υπερασπιστούν η μητέρα και η κόρη του που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ είπε πως για όλα ευθύνεται η νύφη του που διεκδικεί περιουσία και επηρεάζει τον γιό του.

Σε ερώτηση αν κάνει χρήση ναρκωτικών, είπε πως αυτό συνέβαινε στο παρελθόν, όσο ήταν φυλακή, ενώ ποινικό μητρώο φέρεται να έχει και ο γιος του που μεταβαίνει στον Βόλο από την Αθήνα για να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα, μετά από καταδίκη που έχει σε βάρος του.