Θύμα βιασμού από τον πρώην σύντροφό της και έναν ακόμα φίλο της καταγγέλλει ότι έπεσε μια νεαρή κοπέλα στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το patris.gr, η 18χρονη περιέγραψε τα όσα βίωσε παρουσία ψυχολόγου, όταν πριν από λίγες ημέρες πέρασε την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου κατήγγειλε ότι λίγες ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα γύρω στις 11 το βράδυ, δύο 20χρονοι φίλοι της τη βίασαν, ένας εκ των οποίων ήταν πρώην σύντροφός της με τον οποίο συνέχισαν να διατηρούν φιλικές σχέσεις, μετά τον χωρισμό τους.

Οι δύο νεαροί καταγγέλθηκε ότι πήγαν στο σπίτι της και με τις μηχανές τους, την πήραν από εκεί και την οδήγησαν σε ένα χωράφι κοντά στην οικία της.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία, της έβγαλαν τα ρούχα και προχώρησαν σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της, ενώ στη συνέχεια την εξανάγκασαν να προβεί σε γενετήσιες πράξεις, χωρίς η ίδια να θέλει.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου πήγαν στο σημείο όπου τους είχε υποδείξει η καταγγέλλουσα, προχωρώντας σε αυτοψία.

Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν πετσέτες, οι οποίες παραδόθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία προς αναζήτηση γενετικού υλικού προκειμένου να συγκριθεί με το γενετικό υλικό που ελήφθη από τους δύο 20χρονους.

Σημειώνεται ότι οι δύο 20χρονοι όταν συνελήφθησαν αρνήθηκαν τις σε βάρος τους καταγγελίες.