Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πάνω από τάφο ανάμεσα στη σύζυγο και τον αδερφό του εκλιπόντος.

Το επεισόδιο άνευ προηγουμένου κατά τη διάρκεια κηδείας έφτασε μέχρι τα δικαστήρια. Η νύφη του 56χρονου που έφυγε από τη ζωή ισχυρίζεται πως ο κουνιάδος της τής επιτέθηκε αρπάζοντας έναν μαρμάρινο σταυρό από διπλανό μνήμα.

«Πήγα να συγχωρέσω και εκείνη την ώρα που συγχώρεσα βρήκαν ευκαιρία, ήταν στημένη η δολοφονία μου και με χτύπησαν. Δέχτηκα επίθεση δολοφονίας. Με μαρμάρινο σταυρό», είπε η καταγγέλλουσα στο Live News.

Ο αδελφός του εκλιπόντος που κατηγορείται ότι χτύπησε τη νύφη του αρνείται ότι τη χτύπησε. «Δεν την χτύπησα εγώ, αυτή από την βιασύνη της σκόνταψε κι έπεσε και σκοτώθηκε και μου το φόρτωσε γιατί έχουμε πολλά θέματα εδώ πέρα, μαλώνει με όλο τον κόσμο. Έχει θέματα η γυναίκα, θέλει ψυχίατρο, δεν είναι καλά».

Λέει πως δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά που καταγγέλλει η σύζυγος του αδελφού του. Η φράση που άκουσε από το στόμα της και τον εξόργισε, δεν τον έκανε να σε καμία περίπτωση να ασκήσει βία πάνω της. Όπως ισχυρίζεται έπεσε από μόνη της κάτω.

«Είπε “ο Θεός να σε συγχωρέσει για το κακό που μου ‘κανες, εγώ σε συγχωρώ”. Ενώ δεν της είχε κάνει τίποτα απολύτως, δηλαδή ήρθε για να κάνει φασαρία η γυναίκα, δεν ήρθε για να συγχωρέσει. Άμα θες να συγχωρέσεις, πας ανάβεις ένα κερί και τσακίζεσαι φεύγεις. Αυτή από την βιασύνη της για να φύγει μπουρδουκλώθηκε κι έπεσε πάνω στο μνήμα το διπλανό και το διέλυσε κιόλας. Και κακώς δεν το βγάλαμε καμία φωτογραφία να το ‘χουμε να φαίνεται».

Την ίδια εκδοχή δίνει και ο γιος του άνδρα που κηδευόταν. «Δεν την χτύπησε, έπεσε κάτω και χτύπησε αυτή. Απλά επειδή είναι τρελή ισχυρίστηκε αυτό και για καλή της τύχη την πίστεψαν. Βέβαια δεν έγινε κάτι, μια πολύ μικρή ποινή πήραμε γιατί όντως κατάλαβαν κι αυτοί ότι δεν είναι στα καλά της, κατάλαβαν κι οι δικαστές».

Το δικαστήριο επέβαλε 5μηνη ποινή φυλάκισης με 3ετή αναστολή στον κατηγορούμενο για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη.

«Όπως φεύγαμε από το νεκροταφείο βγαίνει με έναν μαρμάρινο σταυρό και μας χτύπησε στο κεφάλι»

«Πήγαμε στο νεκροταφείο, παρ’ όλο που ήμασταν μαλωμένοι, δεν τα ‘χα καλά με την οικογένεια μου αλλά επειδή πέθανε από covid ο άλλος, είπαμε να πάμε να τον χαιρετήσουμε για τελευταία φορά. Πήγαμε στο νεκροταφείο να τον συγχωρέσουμε, ακολουθούσαμε τη νεκροφόρα από πίσω, σαν πρώτη θέση εγώ, ο αδελφός μου. Ο αδερφός μου ήτανε.

Πήγαμε να τον συγχωρέσουμε και μόλις έριξε η γυναίκα μου χώμα πάνω στον συγχωρεμένο και συγχωρεί και λέει εκείνη τη στιγμή μια φράση «ο Χριστός να σε συγχωρέσει», λοιπόν, είπε «ο Χριστός να σε συγχωρέσει γι’ αυτό που μου έκανες», αυτό ήταν όλο. Και φεύγουμε κι όπως φεύγουμε από το νεκροταφείο βγαίνει με έναν μαρμάρινο σταυρό και μας χτυπάει στο κεφάλι» ισχυρίζεται το θύμα.