Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία ενός κοριτσιού μόλις 5 ετών, που πήγε στο νοσοκομείο με πόνους, ότι το κακοποίησε ο πατέρας του.

«Με πείραξε ο μπαμπάς μου» φέρεται να είπε το κοριτσάκι, όταν το ρώτησαν οι γιατροί πότε άρχισε να πονάει.

Η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στο «Live News», αποκαλύπτει τι έγινε τα πρώτα λεπτά από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η φρίκη που έζησε το παιδί της.

«Ξύπνησε το παιδί το πρωί του Σαββάτου, μου είπε ότι πονούσε και εγώ αμέσως το έτρεξα στο νοσοκομείο. Όταν ρωτήθηκε το παιδί, είπε ότι την είχε πειράξει ο μπαμπάς της», περιγράφει.

«Από ό,τι μου είπε το παιδί, στους γιατρούς και στην ασφάλεια, της το έκανε βραδινή ώρα, ενώ κοιμόμασταν και κοιμόταν και εκείνο. Δεν πρέπει να έχει γίνει πολλές φορές από ό,τι κατάλαβα, γιατί από ό,τι μου είπανε το πρόλαβα στην αρχή. Γιατί το παιδί δεν μου είχε ξαναπαραπονεθεί ότι πονάει ή το οτιδήποτε», λέει η μητέρα της πεντάχρονης.

Ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και άμεσα ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο κακοποίησης. Η μητέρα αδυνατούσε να πιστέψει τα όσα συνέβαιναν γύρω της.

«Ήθελα να ”ανοίξει” η γη να με καταπιεί. Είμαι από τους γονιούς που με το γρατζούνισμα, που λέμε, εγώ τα τρέχω στους γιατρούς. Πες το “υπερπροστατευτική”, πες το “υπερβολική”… Σε όλους έκανε εντύπωση ότι το παιδί δεν άλλαξε τίποτα σε αυτά που έλεγε. Σε όλους έλεγε τα ίδια πράγματα και σε κάποιους έκανε και την αναπαράσταση», λέει.

Η μητέρα του κοριτσιού λέει πως ήταν σε διάσταση με τον πατέρα του παιδιού. «Δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του από το Σάββατο που έφυγα να πάω το παιδί στο νοσοκομείο. Από ό,τι έχω ακούσει δεν παραδέχεται τίποτα. Το παιδί από εχθές έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του. Είναι καλύτερα, είναι πιο χαρούμενο, παίζει, τρώει, γιατί ήταν λίγο δύσκολες οι μέρες, που το παρατηρούσα ότι δεν έτρωγε. Από εχθές έχει αρχίσει (να) τρώει, παίζει, πίνει, είναι πιο ευδιάθετη».

Ο πατέρας του πεντάχρονου κοριτσιού συνελήφθη και θα περάσει από εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.