Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη, 11/4, ο καθηγητής ο οποίος κατηγορείται ότι κυνηγούσε μαθήτρια σε σχολείο της Αλεξανδρούπολης, για να την παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 17χρονη, δέχτηκε παρενόχληση από τον καθηγητή της από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, ο οποίος τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Μετά την καταγγελία της κοπέλας ο καθηγητής συνελήφθη και το πρωί της Δευτέρας, 8/4, μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης και η δίκη του πήρε αναβολή για σήμερα, Πέμπτη, 11/4.

Ο καθηγητής Βιολογίας αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί σήμερα, με όρο να μην πλησιάζει το σχολείο αλλά και τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε.

«Είναι όλα συκοφαντίες» λέει ο ίδιος

Ο 46χρονος καθηγητής Βιολογίας ισχυρίζεται πως είναι αθώος και συγκεκριμένα σε δηλώσεις του, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης, 11/4, η εκπομπή του Mega, «Κοινωνία Ώρα MEGA», με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο υποστήριξε: «Το κατηγορητήριο είναι για διατάραξη ησυχίας στο σχολείο, που υπηρετώ για πάνω από δέκα χρόνια, και θα καταπέσει πολύ σύντομα».

«Το κατηγορητήριο λέει και για απειλή. Είναι όλα συκοφαντίες», πρόσθεσε.