Εξοργισμένοι είναι οι γονείς οι οποίοι πήγαιναν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό στην Αλεξανδρούπολη όπου η δασκάλα τα έκλεινε σε μια σκοτεινή αποθήκη για να ηρεμήσουν, ενώ πολλές φορές τους έδενε και τα χέρια.

Τα εξοργιστικά περιστατικά που συνέβαιναν εκεί έφερε στο φως πατέρας ενός παιδιού και ο ένας μετά τον άλλον οι γονείς άρχισαν να συνδέουν τις ανησυχητικές συμπεριφορές των παιδιών τους.

Μία από τις δασκάλες του νηπιαγωγείου φέρεται να έκλεινε τα παιδιά σε αποθήκη προκειμένου να συνετιστούν.

Η καταγγελία έγινε από έναν πατέρα όταν κατάλαβε ότι η συμπεριφορά του έχει αλλάξει. Το παιδί αποκάλυψε τι κάνει η δασκάλα στο σχολείο

Όλα αυτά έγιναν στον 2ο παιδικό σταθμό.

Τα περιστατικά που προκαλούν φρίκη και συνέβαιναν εκεί έφερε στο φως πατέρας ενός παιδιού και ο ένας μετά τον άλλον οι γονείς άρχισαν να συνδέουν τις ανησυχητικές συμπεριφορές των παιδιών τους.

Όπως ανέφερε η μητέρα της τρίχρονης, και μετέδωσε το πρωί της Τρίτης 9/4 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, το παιδί κρατούσε την κούκλα της και είπε: «Θα σε κλείσω στο αποθηκάκι, θα σβήσω τα φώτα και θα τραβήξω τον σύρτη». Τότε, ο πατέρας ξαφνιασμένος ρώτησε τι είναι αυτά που λέει και αν τα έχει ακούσει κάπου, με τη μικρή να απαντάει ότι «έτσι μας κάνει η κυρία…».

Οι γονείς του παιδιού πήγαν στον παιδικό σταθμό και ρώτησαν τη δασκάλα αν ισχύει κάτι τέτοιο, η οποία προς μεγάλη τους έκπληξη το επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι τα παιδιά μπαίνουν στο αποθηκάκι για να «ηρεμήσουν».

Η τιμωρία με το «δωμάτιο της αποσυμπίεσης» φαίνεται πως είχε επιβληθεί και σε άλλους παιδικούς σταθμούς από την ίδια δασκάλα, όπως ανέφερε γονέας παιδιού που είναι σήμερα 8 ετών, όμως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη και σήμερα το φόβο του για το σκοτάδι.