Δεύτερο ρόλο υποστήριξε ότι είχε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος στην Folli Follie, που ίδρυσε ο πατέρας του, απολογούμενος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση παραποίησης των οικονομικών δεδομένων της εταιρείας.

«Από την αρχή ένιωσα ότι ήταν ενός ανδρός αρχή. Ο πατέρας μου είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ένιωθα ότι δεν ακουγόμουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος ο οποίος λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Στη folli follie δεν μπορούσα ούτε να τελειώσω τη φράση μου, δεν έβλεπα στον εαυτό μου στο μέλλον να συνεχίζει με αυτό το brand».

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος υπογράμμισε πως τον προβλημάτιζε το γεγονός ότι δεν ακουγόταν η γνώμη του. «Είχα ιδέες και ήθελα να προσφέρω» είπε και μίλησε για το 1997 όταν η εταιρεία εισήχθη στο χρηματιστήριο. «Αυτό έφερε στο φως το τι είχε πετύχει η εταιρεία μέχρι τότε. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και ενώ όλοι στην Ελλάδα μας ξέρανε έγινε μια πρόταση για ιδιωτικοποίηση καταστημάτων αφορολόγητων ειδών» υποστήριξε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος και αναφέρθηκε στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών, στο Διοικητικό Συμβούλιο των οποίων μετείχε. «Μπήκα μέλος του ΔΣ και άρχισα να διοχετεύω εκεί όλη μου την ενέργεια. Για να είσαι στο αεροδρόμιο πρέπει να είσαι μια γνωστή μάρκα. Οι ταξιδιώτες είναι διεθνείς. Αυτή η εργασία μου, όλη αυτή η προσπάθεια, μας έφερε σε επαφή με μεγάλους οίκους του εξωτερικού» τόνισε ο κατηγορούμενος ο οποίος αύριο συνεχίζοντας την απολογία του, αναμένεται να ανοίξει το κεφάλαιο της εταιρείας στην Ασία.

Νωρίτερα, ολοκλήρωσε την απολογία του ο πατέρας του, Δημήτρης Κουτσολιούτσος ο οποίος λίγο πριν καθίσει και πάλι στο εδώλιο απευθυνόμενος στο δικαστήριο είπε: «Με βαραίνει ότι υπήρξε όλο αυτό το διάστημα μια σύμπραξη της PcW – και για αυτό δεν έγιναν σωστά οι έλεγχοι -με τη νέα διοίκηση της εταιρείας και την ανοχή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Ο νους μου όλο αυτό το διάστημα είναι εκεί. Για ποιο λόγο πέντε χρόνια έχουν πουληθεί τα πάντα και συνεχίζεται ένα ψέματα μέχρι σήμερα; Είμαι τόσο στεναχωρημένος…. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι σε κάποιο ίδρυμα για κατάθλιψη θα το παλέψω όμως για να αποκατασταθούν οι άνθρωποι…Αυτό ήθελα να πω γιατί είναι μέσα μου».