Το newsbeast.gr αποκαλύπτει μέρος της 6σέλιδης προκήρυξης που βρέθηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή στο Βύρωνα, όπου και συνελήφθησαν οι τέσσερις καταζητούμενοι για την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη.

«Αφιερώνουμε λοιπόν αυτές τις επιθέσεις στους ανθρώπους που αντιλαμβανόμαστε ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα, τη γλώσσα της λύσσας, και της συνείδησης και που επικοινώνησαν παρά το κόστος της πράξης τους και βρίσκονται φυλακή. Μερικές εκρήξεις λοιπόν για να δώσουν δύναμη στους αναρχικούς επνανασταστες (σ.σ σημειώνονατι τα ονόματα πουα ναφερονται και στην τελευταία προκήρυξη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς), στους αντάρτες πόλης…………… Αυτή λοιπόν η πρώτη μας παρουσία ήταν η απάντηση στο κάλεσμα που έκανε η οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της φωτιάς για το δικαστήριο που έρχεται», σημειώνεται στην ημιτελή 6σέλιδη προκήρυξη.
Το απόσπασμα αυτό αποτελεί για την Αντιτρομοκρατική την απόδειξη πως οι τέσσερις προετοίμαζαν για το Σαββατοκύριακο, και ενόψει της σημερινής δίκης, μπαράζ επιθέσεων.

«Στη δύση των υπαρχόντων συμβατικών κανόνων και νόμων που συγκρατούν συμπαγή την κοινωνική δομή, θα ανατείλει ο αντάρτης ήλιος της απελευθέρωσης. Στην έρημο ενός σκλάβου κόσμου θα ανθίσει η σπορά μια καινούργιας αντίληψης για τη ζωή», είναι η εισαγωγή της προκήρυξης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.