Το κίνητρο πίσω από το μακελείο στη ναυτιλιακή εταιρεία της Γλυφάδας με τα τρία θύματα και τον αυτόχειρα 76χρονο Αιγύπτιο ψάχνουν οι Αρχές.

Ο Αριστείδης Ελ Μπουράι εργαζόταν για περισσότερα από 30 χρόνια στην οικογένεια Καρνέση. Επρόκειτο για τον άνθρωπο της οικογένειας στους Πεταλιούς, ενώ είχε τέτοια σχέση με την επιχειρηματική οικογένεια που του είχε παραχωρηθεί σπίτι στη Γλυφάδα για τις ημέρες που βρίσκεται στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το MEGA και το LIVE News, μετά την απόλυσή του από την εταιρεία από την οποία μισθοδοτούνταν, η Μαρία Καρνέση φέρεται να ζήτησε από τον Αιγύπτιο να αφήσει και το σπίτι στη Γλυφάδα και αυτό πιθανολογείται πως είναι το κίνητρο πίσω από το μακελειό.

Το πρωί της Δευτέρας φαίνεται πως ειδοποιήθηκε για την απόφαση της οικογένειας να του ζητήσουν να αδειάσει το διαμέρισμα. Το σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά στη βίλα της οικογένειας όσο και στην εταιρεία.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 76χρονος Αιγύπτιος ανέβηκε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση το πρωί της Δευτέρας δίχως όπλα για να της ζητήσει μια «δεύτερη ευκαιρία». Όταν όμως η τελευταία του αρνήθηκε και εκείνος επέμεινε, φαίνεται πως υπήρξε πιο έντονη αντίδραση.

Ο 76χρονος άνδρας αποχώρησε, πήγε μέχρι το αυτοκίνητό του, οπλίστηκε και στη συνέχεια ξανανέβηκε στα γραφεία της εταιρείας σκοτώνοντας την ίδια τη Μαρία Καρνέση αλλά και ακόμα δύο άτομα, ενώ στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Αυτός ήταν ο 76χρονος Αιγύπτιος μακελάρης

Για περισσότερα από 30 χρόνια εργαζόταν για την οικογένεια Καρνέση, ο 76χρονος Αιγύπτιος, που όλοι στην εταιρεία φώναζαν «Άρη» και σήμερα το πρωί προκάλεσε το μακελειό στη Γλυφάδα.

Το πρωί της Δευτέρας όμως μπήκε στα γραφεία της Γλυφάδας, κατευθύνθηκε στον ημιώροφο, όπου είχαν τα γραφεία τους οι συνιδιοκτήτες, σκότωσε την Μαρία Καρνέση και αν η Δέσποινα, η αδερφή της δεν έλειπε από εκεί είναι βέβαιο πως θα την είχε σκοτώσει και εκείνη.

Εργαζόταν για 30 χρόνια ως επιστάτης τόσο στην επιχείρηση όσο και στην παραθεριστική κατοικία της οικογένειας στο Τραγονήσι. Ο Νικόλαος Τσαλιαγκός ,πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου δήλωσε: «Πάνω από 30 χρόνια, 35, 40. Ήταν στο νησί του Καρνέση επιστάτης. Κοίταγε το νησί, έκανε τον καπετάνιο, το πλήρωμα πρόσεχε που κάνουν δουλειά στο νησί, φρόντιζε τα σπίτια. Πάντα έμενε εδώ στην περιοχή μονίμως ήταν εδώ».

Συμπλήρωσε ο πρόεδρος κοινότητας Μαρμαρίου: «Έμενε μέσα στους Πεταλιούς και απορώ γι’ αυτό γιατί αυτός ήταν, δηλαδή με τα αφεντικά ήταν μονίμως έτσι πολύ καλός μεταξύ τους, τους αγάπαγε, τους έκανε. Πώς έγινε αυτό δεν καταλαβαίνω. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους. Τα πάντα, έβγαινε, έμπαινε, πλήρωνε, τα πάντα, ανεξέλεγκτος, δεν του κάνανε έλεγχο. Αυτός τους πήγαινε. Ερχόντουσαν στο Μαρμάρι με το καράβι και τους έπαιρνε με το γρήγορο, με το σκάφος και τους πήγαινε στους Πεταλιούς. Τους πρόσεχε πάρα πολύ, ήταν άνθρωπος, άνθρωπος τους».

Ο ίδιος, αναφέρει για τον Αιγύπτιο: «Καλός άνθρωπος, ήρεμος, ήσυχος. Όποιος του ζήταγε βοήθεια, βοηθούσε. Ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος».

Όπως αναφέρει στο MEGA, τελευταία φορά που τον είδε στο νησί ήταν πριν ένα μήνα με εργαζόμενους και αυτόπτες μάρτυρες του μακελειού να λένε πως ο 70χρονος φώναζε σε όλους να φύγουν από μπροστά τους και πως στόχος του ήταν μόνο τα αφεντικά.