Η Δέσποινα Καρνέση, αδερφή της Μαρίας Καρνέση και σύζυγος του Αντώνη Βλασσάκη, που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του 70χρονου Αιγύπτιου στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, βρέθηκε στο σημείο του μακελειού αδυνατώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Η ίδια κατάφερε να γλιτώσει καθώς, σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος, Κατερίνα Σερέτη στο Live News, έλειπε εκείνη τη στιγμή από το γραφείο της, άκουσε τους πυροβολισμούς και κατάφερε τρέχοντας να βγει από το κτήριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης την έψαχνε σε όλο το κτήριο, πριν αυτοκτονήσει.

Σημειώνεται ότι από τις σφαίρες του δράστη έπεσε νεκρός και ο πρώην καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας, Ηλίας Κουκουλάρης.

Αυτός είναι ο 70χρονος Αιγύπτιος μακελάρης της Γλυφάδας

Για περισσότερα από 30 χρόνια εργαζόταν για την οικογένεια Καρνέση, ο 70χρονος Αιγύπτιος, που όλοι στην εταιρεία φώναζαν «Άρη» ως επιστάτης τόσο στην επιχείρηση όσο και στην παραθεριστική κατοικία της οικογένειας στο Τραγονήσι.

Ο Νικόλαος Τσαλιαγκός ,πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου δήλωσε: «Πάνω από 30 χρόνια, 35, 40. Ήταν στο νησί του Καρνέση επιστάτης. Κοίταγε το νησί, έκανε τον καπετάνιο, το πλήρωμα πρόσεχε που κάνουν δουλειά στο νησί, φρόντιζε τα σπίτια. Πάντα έμενε εδώ στην περιοχή μονίμως ήταν εδώ».

Συμπλήρωσε ο πρόεδρος κοινότητας Μαρμαρίου: «Έμενε μέσα στους Πεταλιούς και απορώ γι’ αυτό γιατί αυτός ήταν, δηλαδή με τα αφεντικά ήταν μονίμως έτσι πολύ καλός μεταξύ τους, τους αγάπαγε, τους έκανε. Πώς έγινε αυτό δεν καταλαβαίνω. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους. Τα πάντα, έβγαινε, έμπαινε, πλήρωνε, τα πάντα, ανεξέλεγκτος, δεν του κάνανε έλεγχο. Αυτός τους πήγαινε. Ερχόντουσαν στο Μαρμάρι με το καράβι και τους έπαιρνε με το γρήγορο, με το σκάφος και τους πήγαινε στους Πεταλιούς. Τους πρόσεχε πάρα πολύ, ήταν άνθρωπος, άνθρωπος τους».

Ο ίδιος, αναφέρει για τον Αιγύπτιο: «Καλός άνθρωπος, ήρεμος, ήσυχος. Όποιος του ζήταγε βοήθεια, βοηθούσε. Ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος».