Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 56χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του για τουλάχιστον επτά χρόνια.

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία, φέρεται να βίαζε την ανήλικη από την ηλικία των 8 ετών, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση, που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 56χρονος απολογούμενος ενώπιον του 35ου τακτικού ανακριτή αρνήθηκε τις κατηγορίες, όπως του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι συνευρέθηκε με το κορίτσι ερωτικά μετά τη συμπλήρωση των 15 ετών, με τη συναίνεσή του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αποδέχτηκε την πορνογραφία, καθώς στο κινητό του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες, τόσο του ιδίου όσο και της ανήλικης.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της τον εφιάλτη που βίωνε και εκείνη την έπεισε να καταγγείλει τον 56χρονο στις Αρχές. Σύμφωνα με την καταγγελία, τελευταία φορά που ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στα Πατήσια, κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη ήταν λίγες ημέρες πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την απολογία του 56χρονου, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε, προκειμένου να καταθέσει, η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.