Συνεχίζεται η αγωνία αναφορικά με τον 31χρονο Μπάμπη που αγνοείται εδώ και 17 ημέρες στο Μεσολόγγι, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να εντείνονται, την ώρα που ο κρεοπώλης, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν «σπάει».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος δεν έδωσε εξηγήσεις αναφορικά με τις αντιφάσεις, επικαλούμενος κενά μνήμης, ενώ σταδιακά καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του.

Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον 50χρονο έδειξαν ότι εκείνο το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης δεν είχε κάνει χρήση ουσιών -και συγκεκριμένα κάνναβης όπως ισχυριζόταν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου, Κώστας Δημόπουλος, μίλησε στο Mega σχετικά με τις απαντήσεις που έδωσε στις Αρχές ο κατηγορούμενος.

«Εμείς, από την πρώτη στιγμή, εκφράσαμε την άποψη πως πρόκειται για μία πράξη που συμμετέχουν πολλοί δράστες. Δεν πιστεύω πως μέσα σε 50 λεπτά ο άνθρωπος αυτός μπορούσε να το κάνει. Και το καταγγείλαμε. Δικαίωση για την οικογένεια δεν είναι μόνο να μπουν στη φυλακή οι δράστες αλλά να εντοπιστεί αυτός ο άνθρωπος», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις εξελίξεις των ερευνών.

«Οι έρευνες συνεχίζονται, εθελοντές είναι στην πόλη. Υπάρχει μία ομάδα μετά από δικό μας αίτημα, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και στο δυστύχημα στα Τέμπη, και ήδη από χθες έχουν μεταβεί σε συγκεκριμένα σημεία, ακόμα και πηγάδια. Θέλω να πιστεύω πως αύριο αυτός ο άνθρωπος θα πει κάτι παραπάνω. Έχουμε μία μάνα και αδελφή που δεν μπορεί να αγαλλιάσει η ψυχή τους και έναν άνθρωπο που απαντά με “όχι”. Πιστεύω πως θα έχουμε εκπλήξεις στο μέλλον».