Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που εκτέλεσαν εν ψυχρώ με «χειρουργικές κινήσεις» τον 44χρονο Βαγγέλη Ζαμπούνη, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στον Νέο Κόσμο.

Το θύμα, παρόλο που επέβαινε σε θωρακισμένη BMW, δέχθηκε πλήθος βλημάτων από τους δύο εκτελεστές.

Στο σημείο εντοπίστηκαν 97 κάλυκες στη συντριπτική τους πλειονότητα από καλάσνικοφ και ο 44χρονος, που είχε το παρατσούκλι «Ζαμπόν» φέρεται να ήταν επί σειρά ετών ο βασικός εκτελεστής της «Greek Mafia».

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης

Η εκτέλεση του Ζαμπούνη δεν αποκλείεται να φέρει «ανακατατάξεις» στον κόσμο της νύχτας

Αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα από τα «ακριβότερα» συμβόλαια θανάτου το οποίο δεν αποκλείεται να φέρει «ανακατατάξεις» στον κόσμο της νύχτας, και αναζητούν το άτομο το οποίο έδωσε την εντολή για να εκτελεστεί το συγκεκριμένο συμβόλαιο.

Οι Αρχές, όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (16/1) η εκπομπή Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» συσχετίζουν τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη με εκείνη που είχε γίνει στον Γέρακα τον Ιούνιο του 2022 με θύμα έναν 40χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων.

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ τα κινητά του θύματος και τα όπλα των δραστών

Οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί στα κινητά τηλέφωνα του Ζαμπούνη που περιμένουν να «μιλήσουν», τα όπλα των εκτελεστών αλλά και τα όπλα που είχε μαζί του ο 44χρονος.

Ειδικότερα, θέλουν να δουν εάν έχουν χρησιμοποιηθεί τα ίδια όπλα σε κάποια άλλη επίθεση.

Τα κινητά τηλέφωνα του θύματος βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και ήδη έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην αστυνομία λόγω των ονομάτων με τους οποίους μιλούσε το θύμα.