Ξέσπασε σε νέες δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του βρέφους από το Βόλο που παρέσυρε και σκότωσε οδηγός μηχανής, όταν κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στον παππού του παιδιού, την ώρα που κρατούσε το μωρό και διέσχιζε το δρόμο.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News δήλωσε ότι «ζητάω δικαιοσύνη για το παιδί μου. Είναι πολύ δύσκολο σε μία κλειστή κοινωνία όπως είναι ο Βόλος, να βλέπεις τον άνθρωπο αυτόν που έχει προκαλέσει τόσο πόνο στην οικογένεια μου και να κυκλοφορεί ελεύθερος. Δεν θα σου κρύψω ότι τον είδα μπροστά μου. Τι κάνεις; Όλοι αυτοί οι δικαστές κι όλοι αυτοί στην Δικαιοσύνη δεν έχουν παιδιά; Δηλαδή άμα ήταν το δικό τους το παιδί τι θα έκαναν;».

Επίσης, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος «δεν έχει προφυλακιστεί… δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο αυτό. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος ούτε δικαστής, ούτε τίποτα, είμαι ο πατέρας του βρέφους».

Έπειτα, είπε ότι βγήκαν κι επισήμως τα αποτελέσματα του αλκοτέστ, σύμφωνα με τα οποία ο οδηγός ήταν μεθυσμένος. «Έχει βγει η μέθη που είναι 1.10. Το όριο μοτοσικλετιστή 0.10 και ο άνθρωπος έχει 1.10», είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποιος δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά του. Έχουν τη μέθη, έχουν την υπερβολική ταχύτητα, τους επικίνδυνους ελιγμούς και έχουν και την μαρτυρία του ντελιβερά. Τι άλλο θέλουν να δουν δεν καταλαβαίνω», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Mega.

Το χρονικό της τραγωδίας

Στις 5 Νοεμβρίου του 2023 οι γονείς του βρέφους είχαν σταθμεύσει απέναντι από σουβλατζίδικο στο Βόλο, όπου θα γευμάτιζαν με τους παππούδες του παιδιού. Ο 53χρονος έσπευσε να τους βοηθήσει. Πήρε αγκαλιά το εγγονάκι του για να βοηθήσει και επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο.

Τον άνδρα μαζί με το μωρό όμως παρέσυρε μηχανή που εκτιμάται ότι κινούνται με 45 έως 55 χλμ. Αμέσως μετά το περιστατικό η γιαγιά του παιδιά το πήρε στην αγκαλιά της μπήκε σε ένα ταξί και κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου.