Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, για την οποία συνελήφθησαν ο 39χρονος σύντροφός της και ένας 34χρονος φίλος του.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 34χρονος φερόμενος ως συνεργός στη δολοφονία της Γεωργίας -που ήταν αυτός που «έσπασε» και ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημα, είχε παρελθόν με τις Αρχές. Γείτονές του έκαναν λόγο για έναν οξύθυμο χαρακτήρα, ο οποίος είχε προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα σε όλους τους ένοικους της πολυκατοικίας.

Ένας από τους γείτονες δήλωσε ότι τον συνάντησε το πρωί της Δευτέρας, ενώ είχαν ήδη δολοφονήσει τη 41χρονη έγκυο, και είχαν μια σύντομη συνομιλία σε καλό κλίμα.

Η οικογένεια του 34χρονου είναι σε σοκ. «Καταστραφήκαμε. Καλά έκανε και μίλησε ο γιος μας, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα» είπαν συγκλονισμένοι.

«Εγώ την ακινητοποίησα και αυτός τη μαχαίρωσε»

«Εγώ την ακινητοποίησα και αυτός τη μαχαίρωσε. Μετά τη βάλαμε σε ένα μπαούλο και μεταφέραμε τη σορό της. Κι εγώ τη μαχαίρωσα κατά λάθος πάνω στην πάλη, την αποτελείωσε όμως ο φίλος της» φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ο 34χρονος.

Βίντεο – ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Βίντεο από κάμερα κοντά στο σπίτι που έμεναν η 41χρονη Γεωργία μαζί με τον 39χρονο Άκη, έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία της για την οποία έχουν συλληφθεί τόσο ο σύντροφός της όσο και ένας ακόμα φίλος του και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Το βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, καταγράφει το ζευγάρι να κινείται προς το σπίτι, κάτι που ταιριάζει και με όσα φέρεται να είπε αρχικά στους αστυνομικούς ο 39χρονος κατηγορούμενος. Τι έχει προηγηθεί; Η Γεωργία σχολάει και έξω από το ζαχαροπλαστείο την περιμένει ο σύντροφός της. Μπαίνουν σε ένα ταξί και πηγαίνουν προς το σπίτι που έμεναν στην Καλαμαριά. Πηγαίνουν προς το σπίτι που έμεναν. Στις 22:50 το ταξί αφήνει το ζευγάρι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και από εκεί προέρχεται το βίντεο.