Επιείκεια για τον 18χρονο γιο της που σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδερφό του, ζήτησε η μητέρα τους, μιλώντας στο MEGA και το LIVE News.

Η γυναίκα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρχαν συνεχείς καυγάδες, ενώ ανέφερε ότι επρόκειτο για την «κακιά στιγμή». «Όλα αυτά που άκουσα είναι ψευδείς κατηγορίες. Ο γιος μου δεν έχει ξαναεμπλακεί με τον αδερφό του. Αυτό που συνέβη ήταν ατύχημα. Τα παιδιά τσακώθηκαν. Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει να μπει στη φυλακή. Ζητώ την επιείκεια της δικαιοσύνης. Είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας και όχι φυλακής. Πρέπει να βοηθήσετε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όχι να τα στοχοποιείτε».

Η ίδια ερωτώμενη αν είχε ζητήσει βοήθεια για τα παιδιά, σημείωσε: «Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά μου και πάντα προλάβαινα. Ήταν μια κακή στιγμή. Τσακώθηκαν για μια απλή μπλούζα. Τίποτα άλλο δεν συνέβη. Κανένας δεν ήταν εγκληματίας και δολοφόνος. Ήταν μια άτυχη στιγμή, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι στη θέση αυτού του παιδιού. Δεν ήσασταν παρών, δεν γνωρίζετε, ακούτε δηλώσεις ανθρώπων που δεν ήταν παρόντες. Ό,τι ήταν να κάνω το έκανα και ό,τι είχα να πω το είπα».

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 18χρονου, που ομολόγησε ότι σκότωσε με ένα ψαλίδι τον μικρότερο αδελφό του στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Ο 18χρονος φέρεται να κατάφερε θανάσιμο πλήγμα με ψαλίδι στο στήθος του αδελφού του μετά από καυγά που είχαν, όταν το θύμα πήρε μία μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει. Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.