Για τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον Ασπρόπυργο μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/12) η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου. «Ποτέ σε ένα περιστατικό δεν συμμετέχει μόνο μία ομάδα» διευκρίνισε και τόνισε: «Η μία μηχανή έμεινε πίσω από το περιπολικό, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να μην προλάβει να πατήσει το φρένο».

Η Κωνσταντία Δημογλίδου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και εστίασε στην κατάσταση της υγείας του συναδέλφου του 29χρονου, που δίνει μάχη για τη ζωή του.

«Συνεχίζει και νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. Η κατάστασή του είναι σταθερή και χθες κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν αιμοστατικά, καθώς αντιμετώπιζε ένα αιμορραγικό, πρόβλημα πέρα από τα πολλαπλά κατάγματα που φέρει μετά το ατύχημα. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υποβληθεί σε κάποια επιπλέον χειρουργεία», είπε χαρακτηριστικά.

«Ποτέ σε ένα περιστατικό δε συμμετέχει μόνο μία ομάδα. Έτσι και σε αυτήν υπήρχαν και περιπολικά. Αυτό που κάνουν είναι να σταματήσουν το όχημα, καθώς υπάρχει κίνδυνος για τον άνθρωπο.

Η μία μηχανή έμεινε πίσω από το περιπολικά με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να μην προλάβει να πατήσει το φρένο», σημείωσε η Κωνσταντία Δημογλίδου.