Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της δικηγόρου του πατέρα της Φαίης Μπακογιώργου, γιατί ισχυρίστηκε ότι μερικά άτομα γνωρίζουν πληροφορίες, τις οποίες αν αναφέρουν θα προκύψει και τρίτος θάνατος που πρέπει να διερευνηθεί από τις αρχές.

Η Βούλα Δημητριάδου μίλησε στην εκπομπή Live News και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο, ότι τα συγκεκριμένα άτομα προέρχονται από το περιβάλλον της σπιτονοικοκυράς της δολοφονημένης 23χρονης.

«Αν κάποια πρόσωπα που ήταν κοντά στο συγκεκριμένο πρόσωπο ανοίξουν το στόμα τους και μιλήσουν, διότι θα πω αυτή η κυρία ήταν τακτική θαμώνας της Ευελπίδων, έκανε κι άλλες δουλειές, είχε συνεργάτες, όπως θεωρώ συνεργάτης της μετέφερε τη σορό του θύματος…», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν όμως ανοίξουν τα στόματα κάποιον που γνωρίζουν περισσότερα, πολύ φοβάμαι πως θα υπάρχει και τρίτος θάνατος που πρέπει να διερευνηθεί», πρόσθεσε με νόημα.

Έπειτα, ανέφερε ότι «το ψέμα που εισέπραξε ο πατέρας είναι ότι πρόκειται για τροχαίο, έτσι του είπαν. Η δε θυγατέρα πάντα απέφευγε να του πει πράγματα κι όταν έκανε ο πατέρας ολιγόλεπτες επισκέψεις στην κατοικία το τηλέφωνο και την καλούσε η 57χρονη. Από έρευνα του ιδιωτικού ερευνητή έχουν περισυλλέγει μαρτυρίες ανθρώπων που αναφέρουν ότι άκουγαν τα ουρλιαχτά από την πολυκατοικία. Υπάρχει μάρτυρας που λέει ότι το παιδάκι της Φαίη ανέφερε ότι την χτύπαγε στην κοιλιά η 57χρονη για να αποβάλλει».

Ακόμη, για τον ρόλο που διαδραμάτισε η μητέρα της 23χρονης, είπε πως «έχει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Η μητέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα έμενε μαζί με την Φαίη, δεν γνώριζε; Και η αδελφή του θύματος και η μητέρα είπαν στον πατέρα ότι δεν χρειάζεται να βάλει δικηγόρο, προσπάθησαν παντοιοτρόπως να τον αποτρέψουν από τα να κάνει έρευνα».