Απίστευτα είναι τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 22χρονης γυναίκας στον Βόλο. Ο 28χρονος σύντροφός της κρατούσε τη γυναίκα και το μικρό παιδί τους φυλακισμένα, επί 2 χρόνια, ενώ δεν δίσταζε να ξυλοκοπά τη νεαρή γυναίκα του.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, η άτυχη γυναίκα βίωνε τον εφιάλτη του εγκλεισμού και ξυλοδαρμού, επί 2 χρόνια. Χάρη στην πολύτιμη συνδρομή των γυναικών από τη γειτονιά της, η 22χρονη και το μικρό κοριτσάκι της σώθηκαν από τα χέρια του κακοποιητή συζύγου της.

Ο 28χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, αλλά, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, η επικίνδυνη συμπεριφορά του 28χρονου δεν σταματά ούτε μέσα από τα κρατητήρια της ΕΛΑΣ στη Μαγνήσια. «Η οικογένεια της κοπέλας δέχεται απειλές από την οικογένεια του 28χρονου», ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον της 22χρονης. «Του τύπου να ξαναγυρίσει πίσω η κοπέλα, να αποσύρει τις μηνύσεις και ό,τι έχει πει στην κατάθεσή της και να συνεχίσουν να είναι μαζί. ‘’Της ανήκει΄΄, έτσι είπε».

Η 22χρονη, που μαζί με την λίγων μηνών κόρη του ζευγαριού βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας στο Βόλο, φοβάται πως εάν ο 28χρονος σύζυγος της δεν προφυλακιστεί, θα τη βρει και θα τη σκοτώσει.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει τίποτα, και ότι δεν κακοποιούσε τη γυναίκα του. «Δεν χτύπησα τη γυναικά μου, ούτε το παιδί μου. Είχαμε απλά έναν καβγά. Δεν την έχω χτυπήσει ποτέ», ανέφερε ο 28χρονος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις Αλυκές του Βόλου εκτυλίχθηκε το δράμα της μητέρας και του 2 ετών παιδιού της. Οι γείτονες ανέφεραν πως τα παράθυρα ήταν πάντοτε κλειστά, ενώ κάποιες φορές, άκουγαν κραυγές μέσα από το σπίτι. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Mega, έξω από το σπίτι υπήρχε μια ασύρματη κάμερα, από την οποία ο 28χρονος έβλεπε αν η γυναίκα του έβγαινε, προκειμένου να μπορεί να την ελέγχει.

Η μόνη έξοδος που επιτρεπόταν στην 22χρονη γυναίκα, ήταν το να βγει μέχρι τον κήπο του σπιτιού τους, ώστε να ποτίσει τα φυτά και να γυρίσει κατευθείαν μέσα σε αυτό. Τέλος στο δράμα της γυναίκας μπήκε όταν περίπου 10 γυναίκες από τη γειτονιά της πήγαν στο σπίτι για να προστατεύσουν την κακοποιημένη γυναίκα, αφού άκουσαν για ακόμα μια φορά τις κραυγές της. Ο 28χρονος, όταν κατάλαβε πως ήρθαν οι γειτόνισσες, χτύπησε τη μία από αυτές, η οποία του είχε αναφέρει, χαρακτηριστικά, πως «δεν θα φύγεις, μέχρι να έρθει η αστυνομία».

Ο ίδιος έφυγε και όταν επέστρεψε προσπάθησε να στραγγαλίσει τη γυναίκα του. Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως η γυναίκα ήταν εμφανώς χτυπημένη και χαμογέλασε μόνο τη στιγμή που εμφανίσθηκαν οι γειτόνισσες για να τη σώσουν. Τώρα, η 22χρονη είναι μαζί με το μικρό της κοριτσάκι σε ίδρυμα, όπου δέχεται ψυχολογική υποστήριξη, ενώ ο 28χρονος έχει συλληφθεί και έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (26/09) στα δικαστήρια Βόλου.