Επιβεβαιώνεται ο «σκοτεινός ρόλος» του 32χρονου S.D. στην υπόθεση δολοφονίας των έξι στην Αρτέμιδα, καθώς γενετικό υλικό DNA και δακτυλικά αποτυπώματα του εντοπίστηκαν στο μισθωμένο διαμέρισμα αλλά και –κατά πληροφορίες- στο ΙΧ αυτοκίνητο των θυμάτων.

Στην ΕΛ.ΑΣ. ήταν σχεδόν βέβαιοι για την παρουσία του, καθώς σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής είχε καταγραφεί άτομο που ταίριαζε υψομετρικά και σε επίπεδο εμφάνισης με τον 32χρονο που συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» με 4 φυσίγγια των 9mm και δύο πλαστές ταυτότητες στην κατοχή του. Ωστόσο, περίμεναν τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, προκειμένου οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής να προχωρήσουν στον σχηματισμό συμπληρωματικής δικογραφίας σε βάρος του.

Πλέον, η πιθανότερη εκδοχή είναι ότι ο 32χρονος S.D. ήταν αυτός που οδήγησε τα θύματα στην «ενέδρα θανάτου», ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.