«Όχι» ζητά η Κωνσταντίνα Κούνεβα

Αυτό το «όχι» στην πραγματικότητα είναι ένα μεγάλο «ναι»


ΠΟΛΙΤΙΚΗΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015
12:43
03/07/2015
«Όχι» ζητά η Κωνσταντίνα Κούνεβα
2
loading

«Ο φόβος τρώει τα σωθικά. Κι αν την Κυριακή, αντί για μας, ψηφίσει ο φόβος, θα έχουμε χάσει ένα κομμάτι του εαυτού μας», υποστηρίζει σε μήνυμα για το δημοψήφισμα η ευρωβουλευτής Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο και καθαρό «ΟΧΙ» στον φόβο, προσθέτει και συνεχίζει μεταξύ άλλων: «Ένα μεγάλο «όχι» στην Ευρώπη του φόβου, των εκβιασμών, της τρομοκρατίας, της ταπείνωσης των λαών. Αυτό το «όχι» στην πραγματικότητα είναι ένα μεγάλο «ναι».

Eπιλέγω την Ευρώπη της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και της ευημερίας.

Αυτό το «ΟΧΙ» είναι ο μόνος τρόπος για να ελευθερωθεί η Ευρώπη από την ασφυκτική λιτότητα. Όλος ο κόσμος έχει στραμμένα τα βλέμματα πάνω μας.

Κάποιοι λένε ότι αυτές τις μέρες γράφεται ιστορία. Ας δείξουμε με την ψύχραιμη αλλά αποφασιστική στάση μας την Κυριακή ότι πραγματικά, γράφουμε ιστορία. Ιστορία με τη δική μας γραφή , γιατί αφορά τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών και των γονιών μας, το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης» καταλήγει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar upokeimeno

    Μεγάλο όχι στα μνημόνια είναι μόνο το ακυρο όπως τα έφερε η συγκυβέρνηση ... δημοκρατικα δημοκρατικα. Ούτε με τους εργοδότες του όχι, ούτε με τους εργοδότες του ναι. Ο εργαζόμενος λαός που αγωνίζεται και δεν αντέχει άλλο τους ακυρώνει στην κάλπη και στην πράξη.

  2. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑ ΔΙΧΝΕΙ Η ΚΟΥΝΕΒΑ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει