Με αναφορά στην ατάκα της Πόπης Τσαπανίδου, η οποία καλούσε στο βήμα συγκέντρωσης τον Αλέξη Τσίπρα με τη φράση «Αλέξη έλα με φόρα», η Αλεξία και ο Κώστας Μπακογιάννης, κάλεσαν τη μητέρα τους, Ντόρα στο βήμα της προεκλογικής της συγκέντρωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Τα δύο παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη, άνοιξαν την προεκλογική της ομιλία, χαρούμενοι και συγκινημένοι, όπως αναφέρει το zarpanews.gr. «Ατρόμητη, γενναία, αλύγιστη» την χαρακτήρισε η Αλεξία τονίζοντας συγκινημένη: «Δεν κιότεψες μαμά, μπροστά σε καμία μάχη. Για ό,τι πίστεψες πάλεψες με νύχια και με δόντια και ταυτόχρονα, δεν μας άφησες ποτέ από το χέρι».

«Μάνα Ντόρα έλα με φόρα» – Ο Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis στην προεκλογική εκδήλωση της μητέρας του#zarpanews #νέα_δημοκρατία #ντόρα_μπακογιάννη #κώστας_μπακογιάννης #εκλογές

Posted by Zarpa.gr on Wednesday, May 17, 2023

«Όσο ψηλά κι αν έφτασε, το μυαλό της μπορεί να ήταν στις Βρυξέλλες, στην Ουάσινγκτον, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στην Αθήνα, αλλά η καρδιά της ήταν πάντα εδώ στα Χανιά. Γιατί ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που μας δίδαξε ήταν ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ρίζες, αλλιώς δεν αντέχουν και τους παρασέρνει ο πρώτος άνεμος. Να θυμούνται πάντοτε ποιοι είναι, από που είναι, που πατάνε και τι γυρεύουν, είπε από τη μεριά του» ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος μάλιστα την κάλεσε να… έρθει με φόρα.

Συγκινημένη ανέβηκε στο βήμα η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας πως «Στα τόσα χρόνια, ποτέ δεν με έχουν προλογίσει τα παιδιά μου οπότε πρέπει να σας πω ότι μου ΄χει κοπεί και λίγο η ανάσα, γιατί, κακά τα ψέματα, είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω»