Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη και του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου. Ο Βουλευτής επιτέθηκε με ανάρτησή του στο twitter προς τον δημοσιογράφο, με τον δεύτερο να του απαντά καλώντας τον να «σταματήσει τη λάσπη».

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί με την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο απευθύνθηκε προς τον Νίκο Χατζηνικολάου ρωτώντας τον αν «ισχύει ότι εταιρείες του έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία».

Ο κ. Χατζηνικολάου απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook λέγοντας πως πρόκειται για συκοφαντίες και ψέματα καθώς «τα χρέη των εταιρειών είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται», ενώ τον κάλεσε να «ενημερωθεί και να σταματήσει τη λάσπη».

Η απάντηση του δημοσιογράφου:

Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα . Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε…

Posted by Νίκος Χατζηνικολάου on Wednesday, March 29, 2023