Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην ελληνική πολιτική σκηνή, με φόντο τις εκλογές. Αυτή τη φορά, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Παύλος Πολάκης φαίνεται πως είναι στα μαχαίρια, μετά τα σχόλια του δημοσιογράφου περί «συγγνώμης» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου σχολίασε την επανένταξη του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας πως «Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

Φυσικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, έσπευσε να απαντήσει στον δημοσιογράφο. «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…» ανέφερε ο ίδιος, απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου, με τον δεύτερο να απαντά «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον RealFM, όπου, συγκεκριμένα, είπε «δε θα του κάνω τη χάρη να του απαντήσω στο ύφος του. Είτε μετά τις εκλογές έχει ασυλία είτε όχι, θα έρθουν και τα ποινικά και τα αστικά δικαστήρια, όπου δεν υπάρχει ασυλία, Παύλο Πολάκη. Στην αγωγή δεν έχει ασυλία».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως «με το που έκανα την ανάρτηση, ήρθε και μου έγραψε να ζητήσω εγώ συγγνώμη για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη ; Ψήφησα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Τι λες ρε άσχετε; Άθλιε συκοφάντη, βρωμιάρη. Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη που υποσχόσουν στους πολίτες πως θα καταργήσεις τα μνημόνια και πήγες και τα ψήφισες και τα εφάρμοσες».

«Δε θα ξαναμιλήσω για τον Παύλο Πολάκη, είναι η πρώτη και τελευταία φορά σήμερα. Αστειάκια κάναμε με κάποιες κινήσεις του, αλλά φαίνεται πως δεν είναι για αστεία ο τύπος, είναι επικίνδυνος», κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.