Χώρισαν πολιτικά ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος από την Αφροδίτη Λατινοπούλου ενόψει της συνεργασίας του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Σήμερα το πρωί ο κ. Μπογδάνος ανήρτησε στο Instagram τα έγγραφα για την πρόταση που έγινε στην μέχρι πρότινος συνεργάτιδά του. «Στη διαγραφείσα Λατινοπούλου προτάθηκε η αντιπροεδρία του συνασπισμού και η Α Θεσσαλονίκης. Είπε “δεν με ενδιαφέρει να μπούμε βουλή”. Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός, υπονόμευσε την ΠΑΤΡΙΔΑ έχοντας ήδη έτοιμο δικό της κόμμα.
Για τις συκοφαντίες της θα κινηθούμε νομικά» ανέφερε.

«Τα ξεκατινιάσματα χαρακτηρίζουν δυστυχώς όσους αδυνατούν να δεχθούν και επιλέγουν να μην σέβονται τις αποφάσεις της (συντριπτικής) πλειοψηφίας» είχε αναφέρει νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Για να τελειώνουμε με τη λασπολογία κάθε θιγμένης μεγαλομανίας. Το Πολιτικό Συμβούλιο της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. συγκλήθηκε σύμφωνα…

Posted by Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Konstantinos Bogdanos on Tuesday, March 14, 2023

Χθες η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέφερε σε δική της ανάρτηση: «Είναι ντροπή να μην γράφεις στην ανακοίνωση το όνομα μου και πως μειοψήφισα και ξεκαθάρισα πως δεν συναινώ στο ξεπούλημα του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α σε ένα στημένο ζουμ με την παρέα σου! Κανένα συμβούλιο δεν αποφάσισε τίποτα γιατί δεν υπήρχε συμβούλιο, καμία υπογραφή δεν υπήρχε τίποτα. Ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου. Απλά, εσύ για τους δικούς σου, βιοποριστικούς λόγους αποφάσισες να πας εκεί. Εκεί που πριν από λίγους μήνες κορόιδευες και τους έβριζες με τα χειρότερα λόγια. Έχεις αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις, από το μαύρο εύζωνα έως και την υιοθεσία των ΛΟΑΤΚΙ και τόσα ακόμα. Το ότι το κάνεις για ακόμη μία φορά δεν εκπλήσει κανέναν. Καλή σας τύχη!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.