Η Βild σε νέο δημοσίευμα της αναφέρεται στην υπόθεση διαφθοράς με το Κατάρ που συνταράσσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και συγκρίνει την Εύα Καϊλή, με τη βιβλική γυναίκα που δημιούργησε ο Θεός.

Συγκεκριμένα, η bild.de, με αφορμή μια φωτογράφιση που είχε τίτλο «Η Εύα στον κήπο της Εδέμ της ΕΕ» και έκανε η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου το 2014, σημειώνει ότι η κα. Καϊλή εκπροσωπεί τον πειρασμό στην ιστορία της δημιουργίας του κόσμου και πως δάγκωσε το μήλο της διαφθοράς.

«Ακριβές βίλες, πολλά αυτοκίνητα και ένας φουσκωμένος τραπεζικός λογαριασμός. Απολαμβάνει μία ζωή μέσα στη χλιδή, προφανώς δέχεται δωροδοκίες», αναφέρει το δημοσίευμα και αναφέρει πως «η Εύα Καϊλή διαθέτει έξι σπίτια, τρία αυτοκίνητα και σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ στον λογαριασμό της».

«Φέρεται πως τη δωροδόκησαν σεΐχηδες του Κατάρ. Για το “ευχαριστώ”, η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου παρείχε μεγάλη υποστήριξη και κατανόηση για το καθεστώς των σεΐχηδων. Από την αρχή, η κυρία Καϊλή είδε τις Βρυξέλλες ως έναν παράδεισο για να λαμβάνει χρήματα από δωροδοκίες», προσθέτει μεταξύ άλλων.