Συνεχείς είναι οι ανταποκρίσεις τοπικών Μέσων για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα ορεινά των Τρικάλων, στο πλαίσιο των ολιγοήμερων διακοπών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την οικογένειά του.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε την Νεράιδα Τρικάλων για να περάσει τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε με τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δυο τους παιδιά, ινκόγκνιτο, στο γραφικό ορεινό χωριό, ενώ κατέλυσε στον παραδοσιακό ξενώνα της πρώην βουλευτίνας Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Εύης Καρακώστα, η οποία και κατάγεται από το χωριό.

Η ίδια ιστοσελίδα έγραψε σήμερα πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε, επίσης, και για ακόμη μία φορά, τη Μεσοχώρα.

Στη Μεσοχώρα ο Αλέξης Τσίπρας

Σύμφωνα, λοιπόν, με το trikalavoice.gr, αλλά και το mesochora.gr, το οποίο κοινοποίησε και τις σχετικές φωτογραφίες, ο κ. Τσίπρας ήταν καλεσμένος του φίλου και μέλους της Κ.Ε. του κόμματος Γιώργου Χονδρού – μαζί γεύτηκαν τους παραδοσιακούς μεζέδες της ταβέρνας «Πράσινη Γωνιά» του Μπάμπη Καραγιώργου.

Το μενού περιελάμβανε κοκκινιστό κατσικάκι, ζυμωτό ψωμί, αλλά και παραδοσιακό μπακλαβά για γλυκό.

Κατά τις ίδιες πηγές, τέλος, ο κ. Τσίπρας άκουσε τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των κατοίκων της περιοχής δια στόματος του παλαίμαχου μέλους του συλλόγου κατακλυζομένων του χωριού Χρήστο Καραγιώργο.