Για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών αλλά και για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ μίλησε την Πέμπτη ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Πεταλωτής, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Ας οδηγηθούν στον εισαγγελέα αυτά που κρατούνται στο συρτάρι, για να μην κάνει ο Παπανδρέου κάτι άλλο!».

Σε δηλώσεις του στο Βήμα FM, ο κ. Πεταλωτής σημείωσε: «Η προεκλογική μας δραστηριότητα ξετυλίγεται από εδώ και πέρα και θα αναπτύξουμε έως τις εκλογές με τον Γιώργο Παπανδρέου και στα τηλεοπτικά κανάλια και με περιοδείες και συγκεντρώσεις τις θέσεις μας και πιστεύουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό. Οι συγκεντρώσεις που γίνονται και είναι δυναμικότατες είναι η καλύτερη δημοσκόπηση για εμάς. Επίσημη γραμμή του ΠΑΣΟΚ είναι να μην ασχολούνται με τον κ. Παπανδρέου και το Κίνημα, αλλά σε κάθε δημόσιο λόγο γίνεται αναφορά.

Δεύτερον, όποτε υπήρχε ένταση και ο κ. Παπανδρέου ή εμείς λέγαμε ότι δεν προχωράει το πράγμα, πάντοτε έβγαινε αυτό το θολό πράγμα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. Τρίτον, η Ν.Δ. έχει 10 εκατ. περισσότερα χρέη από το ΠΑΣΟΚ. Σημαίνει αυτό ότι κανείς δεν μιλά για τα χρέη της, διότι κανείς δεν τα βγάζει, ενώ στο ΠΑΣΟΚ γίνεται για λόγους σκοπιμότητας, κατά του κ. Παπανδρέου. Είναι ψέμα. Είναι 140 εκατ. χρέη που δημιουργήθηκαν πριν το 2004 και τον κ. Παπανδρέου, είναι παγιωμένο ένα μεγάλο μέρος του χρέους πριν από τον κ. Παπανδρέου. Αυτά βγαίνουν ξανά και ξανά…

Ας οδηγηθούν στον εισαγγελέα αυτά που κρατούνται στο συρτάρι, για να μην κάνει ο Παπανδρέου κάτι άλλο! Λίγη σοβαρότητα, δεν βλάπτει!».