Με δριμεία επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την τριτολογία του. Ο πρωθυπουργός πήρε το λόγο πριν από τη δευτερολογία της Φώφης Γεννηματά, καθώς έπρεπε να φύγει για συνάντηση με Επίτροπο της Κομισιόν.

«Δεν θα ζητώ την άδειά σας για το πότε και πόσο θέλω να μιλάω. Διατηρώ ακέραιο το δικαίωμα να μιλάω χωρίς να ζητάω την άδεια της αντιπολίτευσης», είπε αρχικά ο πρωθυπουργός και… συμφώνησε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως κρινόμαστε για αυτά που κάνουμε και όχι γι’ αυτά που λέμε.

«Το ταμείο γίνεται πάντα στις εκλογές, καταλαβαίνω ότι δεν έχετε καμία πρεμούρα να πάμε σε εκλογές», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως τους λόγους τους ξέρουν και οι δυο καλά.

Κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως λέει ψέματα για τα εναέρια μέσα γιατί «φέτος είχαμε τα περισσότερα από ποτέ», ρωτώντας τον Αλέξη Τσίπρα αν αμφισβητεί ότι υπάρχει και το Beriev: «Θυμάμαι τον κ. Σπίρτζη να κάνει ερώτηση γιατί δεν πετούσε το Beriev. Ενώ η εταιρία μας είπε ότι χρειάζεται αυξημένο σέρβις γιατί πετούσε 100 ώρες και προχθές είχε πέσει ένα στην Τουρκία».

Απαντώντας στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την ηγεσία Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, ο πρωθυπουργός είπε πως ο κ. Τσουβάλας απαλλάχθηκε από τη δικαιοσύνη επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ και πως ο αρχηγός της Πυροσβεστικής προήχθη σε πρώτο αρχηγό την 1η Φεβρουαρίου 2019. «Για να μη θυμίσω στο σώμα ποιον είχατε αρχηγό, ο οποίος πηγαινοερχόταν στις συγκεντρώσεις σας και για τον οποίο υπάρχουν ενδιαφέροντα ηχητικά για το Μάτι», συμπλήρωσε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.